Urmeaza sa efectuezi analize medicale pentru permis auto? Iata ce trebuie sa stii

Cel mai confortabil mijloc de transport ramane, fara indoiala, masina personala, insa pentru a beneficia de avantajele ei, trebuie sa detii un carnet de conducere valabil, fapt care presupune efectuarea unor analize medicale permis auto care vor arata daca esti apt sau nu pentru a conduce un autovehicul.

Atunci cand trebuie sa te deplasezi dintr-un loc in altul, o masina iti va fi de mare folos, insa pentru a detine un permis auto valabil, este necesar sa obtii mai multe documente, printre care se numara si fisa medicala. Daca vrei sa primesti acest certificat rapid, apeleaza la o clinica autorizata, precum Standard Med, si vei efectua toate analizele medicale pentru permis auto in regim de urgenta. Intra pe Fisamedicala.info si afla toate detaliile.

analize medicale permis auto

De ce acte vei avea nevoie pentru a efectua rapid investigatiile medicale?

Atunci cand te vei prezenta la clinica pentru a efectua analize medicale pentru permis auto, este important sa ai asupra ta urmatoarele documente:

  • Buletinul / Cartea de identitate, in original si copie. In schimb, cetatenii straini au nevoie si de carte de rezidenta, permis de sedere si certificat de inregistrare, insotit de pasaport;
  • Fisa de scolarizare, in cazul in care urmezi cursurile unei scoli de soferi;
  • Dovada ca ai platit contravaloarea permisului auto. Aceasta se achita online, la trezorerie sau prin mandat postal;
  • In cazul in care ai fost diagnosticat cu o boala cronica, vei avea nevoie de o adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca esti apt pentru a conduce sau parafa medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B;
  • Daca suferi de diabet, este necesara si o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si confirmarea ca esti apt pentru a conduce o masina.

De asemenea, daca porti ochelari de vedere, este necesar sa ii ai asupra ta atunci cand te prezinti la centrul medical.

Ce analize medicale pentru permis auto trebuie sa efectuezi?

– oftalmologie;

– medicina interna;

– ortopedie;

– ORL;

– psihiatrie;

– neurologie.

De asemenea, exista cateva situatii in care, pentru a obtine un permis auto, vei avea nevoie si de o avizare psihologica. Iata care sunt acestea:

– Soferii care au permisul anulat sau suspendat din cauza unor abateri vor avea nevoie si de un certificat de redobandire permis auto, insotit de un aviz psihologic;

– Persoanele care vor sa se incrie la cursurile scolii de soferi au nevoie de un aviz medical insotit de avizul psihologic.

In ce cazuri nu va trebui sa efectuezi analize medicale pentru permis auto?

Ori de cate ori vei solicita un permis cu o valabilitate noua, va trebui sa ai la dosar rezultatele analizelor medicale permis auto. Cu toate acestea, exista si cateva situatii in care nu va fi necesar sa efectuezi analize medicale pentru permis auto. Iata care sunt acestea:

– Atunci cand permisul auto a fost pierdut;

– Daca permisul a fost furat;

– Cand permisul a fost deteriorat;

– In situatia in care titularul permisului si-a schimbat numele.

Prin urmare, daca trebuie sa efectuezi analize medicale pentru permis auto, intra pe www.fisamedicala.info si programeaza-te la clinica Standard Med. Vei primi fisa medicala in maximum o ora si jumatate de la completarea formularelor si vei beneficia de cele mai bune servicii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.