Afla o parere despre produsul cumparat

Azi vreau sa vorbim despre trecut, prezent si viitor. Nu am luat-o razna si nici nu am citit recent cartea scrisa de Charles Dickens- O Poveste de Craciun. Poveste ce ne poarta in trecut, prezent si viitor. Azi mi-am amintit de perioada in care ceream pareri in stanga si-n dreapta legate de produsele pe care le folosim.

Daca vorbim de trecut, ei bine aici lucrurile stateau altfel, in primul rand nu aveam o gama asa de variata de produse, si mergeam pe recomandari verbale. Alegeam produsele folosite de persoanele apropiate, mai ales ca varietatea lor era mult mai mica decat in prezent.

In prezent lucrurile s-au schimbat si pot spune ca este mai usor, oarecum, avand internetul la dispozitie putem oricand sa cautam informatiile necesare. Nu-i asa?

Exact asa am facut cand am vrut sa folosesc Bio-Oil, uleiul despre care ti-am povestit acum mult timp si pe care il recomand cu caldura. Eu m-am impacat foarte bine cu el, si tocmai de aceea consider ca este util si chiar daca prima data l-am achizitionat in anul 2015, de atunci il cumpar periodic.

Trebuie sa iti zic ca pentru mine este un produs eficient, plin de vitamine, ce confera pielii un aspect placut. Fiecare femeie ar trebuie sa il foloseasca, pentru ca o data cu trecerea anilor, pielea noastra are nevoie de ajutor iar Bio-Oil este aliatul potrivit pentru asta.

Daca in anul 2015 am mers pe mana reclamelor de la televizor, in prezent pot spune ca Fii in Forma este prietenul meu cand vine vorba de sfaturi si de pareri legate produsele alese. Accesez site-ul de fiecare data cand am nevoie de informatii.

Bio-Oil beneficiaza de o descriere detaliata a produsului, aici pe site gasesti lista completa a vitaminelor pe care le regasim in acest ulei, dar si alte informatii utile.

Daca ar fi sa ne imaginam cum va fi in viitor, ei bine da-mi voie sa iti spun parerea mea: totul va fi digital, va fi si mai dificil sa alegem un produs, pentru ca varietatea va fi si mai mare, dar cum internetul nu va disparea, este bine sa ai un prieten asa de loial cum este Fii in Forma, pentru ca el iti va spune mereu ceea ce trebuie sa stii si doar asa vei face alegerea potrivita pentru tine.

Spune-mi te rog tu cum alegi un produs? Citesti recomandari pe internet sau mergi pe instinct? Consider ca sunt importante recomandarile, fie ca le gasim pe internet sau le primim de la cunoscuti, totusi este important sa alegi ceea ce este potrivit pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *