Black Friday vine mai devreme pe Notino

Stii deja ca luna noiembrie este o luna aglomerata, ca este perioada pe care o asteptam cu totii si cand fiecare doritor apeleaza la cumparaturile online pentru achizitionare produselor dorite la preturi mult mai mici.

Iti spun drept ca si eu la fel ca si tine astept ziua de Black Friday, pentru ca vreau sa imi cumpar cateva lucruri noi, dar pana atunci, hai sa iti arata ce parfum i-am comandat sotului, cu ocazia zilei de nastere.

Pe Notino.ro Black Friday incepe pe 11.11, deci mult mai devreme decat cel deja cunoscut si asteptat, saptamana urmatoare voi plasa o noua comanda, tot cu un parfum barbatesc, pentru ca luna noiembrie este despre ei – cei doi membrie ai familiei mele – sotul si fetita mea.

Iti spuneam ca am comandat un parfum, se numeste Azzaro – Wanted By Night, un parfum ce se incadreaza in grupa parfumurilor lemnoase, cu note de varf mandarina si scortisoara.

Iti voi spune ca el si l-a ales, pentru ca inca de cand il cunosc este destul de pretentios cand vine vorba de parfumuri si de haine, asa ca pentru a fi sigura ca va fi pe placul lui, il las sa isi alega singuri cadoul, eu doar il comand si il dau.

Trebuie sa revenim la Black Friday – din data de 11 noiembrie pe Notino.ro vei benecifia de 15% reducere la toate parfumurile folosind codul Black, aceasta reducere vine exact la timp, mai ales ca vreau sa ii mai cumpar inca un parfum.

Recunosc ca sunt fan cumparaturi online si daca in trecut nu ma bucuram de Black Friday, ei bine anul acesta vreau sa fac o schimbari si mi-am propus sa cumpar parfumuri dar si produse de make-up de pe Notino, in primul rand pentru ca vreau sa profit de aceasta promotie, dar si pentru ca am o lista generoasa de produse pe care mi le doresc.

Luna noiembrie este o luna foarte speciala pentru mine, in primul rand pentru ca sotul si fetita mea sunt nascuti in aceasta luna, dar si pentru ca este luna reducerilor, perioada in care pot achizitiona ceea ce imi doresc la un pret accesibil.

Acestea fiind spuse, nu mai sta pe ganduri si profita de promotia disponibila din data de 11 noiembrie, parfumuri Black Friday, poti cumpara parfumurile mult dorite beneficiind de reducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *