Cauti un lant de drujba potrivit pentru activitatea ta? Iata ce optiuni ai la indemana!

Drujbele sunt unelte de mare ajutor oricand apare nevoia de a taia lemne sau de a tunde arbori. In prezent ne este aproape imposibil sa ne imaginam cum se descurcau oamenii inainte de inventarea acestor masini.

Insa, pentru asigurarea celor mai bune performante din partea uneltei tale, iti va trebui un lant de drujba in stare buna, original sau echivalent cu modelul tau. Acest lant de drujba trebuie sa intruneasca trei aspecte importante: sa fie rezistent, sa aiba o putere mare de taiere, dar si sa fie usor de intretinut.

Prin urmare, daca ai nevoie de piese de cea mai buna calitate, la un pret corect, alege magazinul online Roco Piese, unde te asteapta o gama diversa de lanturi de drujba originale sau perfect compatibile. Astfel, indiferent de model, poti comanda un lant de drujba Husqvarna, Stihl sau alte firme cunoscute, precum si lanturi si lame de drujba pentru modelele chinezesti sau romanesti.

Cu toate acestea, uneori putem intalni dificultati in privinta alegerii unui lant de drujba compatibil. In plus, daca nu suntem taietori de lemne profesionisti sau padurari, poate fi dificil sa intelegem anumite aspecte tehnice ale acestor piese de drujba. Cu siguranta nimeni nu doreste sa comande un lant de drujba doar pentru a se dovedi ca acesta nu este compatibil cu modelul detinut.

De aceea, iti recomandam magazinul Roco Piese, unde poti conta pe ajutorul si detaliile oferite de specialistii in domeniu. In primul rand, inainte de a incepe sa cauti un lant de drujba compatibil, poti alege in functie de firma drujbei tale, precum si in functie de model. Cu toate ca exista o mare varietate de modele, dar si de preturi, nu toate lanturile scumpe sunt super-performante, precum nici toate cele ieftine nu vor functiona sub asteptari.

Asadar, iata 3 modele dintre cele mai comune lanturi de drujba de la Roco Piese, ideale oricand ai nevoie de ajutor in gospodarie!

Lant drujba Oregon, 36 dinti, pas 3.25

Este un lant de drujba mai special, dar compatibil cu o mare varietate de modele. Dintre cele Husqvarna, putem aminti 455 Rancher, 262, 357, 359, dar si cu Homelite mini SL sau XL, Jonsered, Pioneer, Partner, Micul Padurar, Solo, Redmax Komatsu sau Dolmar.

Lant drujba Stihl, 34 dinti, pas 3/8, Oilomatic

Acest lant de drujba beneficiaza de un sistem inovator. Avantajele sistemul de lubrifiere STIHL Oilomatic sunt esentiale: canalele fine din elementele lantului preiau uleiul si il dirijeaza mai departe, la articulatiile acestuia. Elementele de actionare au pe ambele parti numeroase adancituri, in care se aduna uleiul. Astfel, acesta este mai bine distribuit pe suprafetele de alunecare ale sinelor de ghidaj, asigurand o lubrifiere cu 10% mai buna. Durata de viata a lantului este, de asemenea, marita.

Lant Oregon 26 dinti, pas 3/8, 35cm

Compatibil cu modele Husqvarna mai reduse ca dimensiuni, precum Husqvarna 135, Husqvarna 136, Husqvarna 137, Husqvarna 140, Husqvarna 141, Husqvarna 142, Husqvarna 235, Husqvarna 240, acest lant de drujba este perfect compatibil si cu marcile Alpina, Dolmar, Jonsered, Makita, Oleo Mac, Partner si multe altele! Avand un 30% discount, acest lant de drujba poate fi comandat pentru pretul de 42 de Lei.

Vino si tu la Roco Piese si descopera oferta! Cu siguranta vei gasi lantul ideal pentru drujba ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.