Cere acum o oferta pentru team building-ul de anul viitor

Team building-ul este într-un fel ciudat, asemănător cu Crăciunul. Adică acea perioada a anului pe care toată firma o așteaptă cu sufletul la gură. Dacă tot suntem cu un pas în luna Decembrie, și sărbătorile de iarnă ne bat la ușa, aceasta poate fi perioada potrivită pentru a caută cele mai bune oferte de team building pentru ieșirea de anul viitor.

Dar unde ne grăbim? Mai sunt cel puțin 5-6 luni până la team building-ul de anul viitor.

Ai putea foarte pertinent să ne pui această întrebare. Însă având în vedere perioada aglomerată din lunile mai-septembrie, este mai bine să te grăbești decât să rămâi pe dinafară.

Ne-am consultat cu o echipă profesionistă în organizarea team building-urilor, cu ajutorul cărora am înțeles de ce este atât de important să organizezi această activitate din timp. Cei de la Vertical Adventure, o firma profesionistă, alcătuită din persoane pasionate și extrem de bine pregătite în domeniu, ne-au dat câteva motive bine întemeiate pentru a începe organizarea încă de pe acum.

Organizând de acum poți să îți alegi perioada favorită înaintea tuturor

Cu cât începi organizarea acestei activități mai devreme, cu atât ai mai multe perioade la dispoziție. Adică, cu toate că perioada mai-septembrie este una destul de aglomerată, vei avea posibilitatea să alegi printre primii zilele în care dorești să ieși alături de echipa ta.

În acest fel, vei reuși să găsești perioada potrivită pentru fiecare dintre voi și toată lumea va putea să își organizeze activitățile în așa fel încât să ajungă la team building. Odată ce data a fost stabilită cu 4-5 luni înainte, nimeni nu va putea să se folosească de scuza conform căreia nu a știut de activitate, a fost anunțat târziu și are deja altceva programat în acea perioada.

Organizând de acum nu va trebui să îți faci griji că nu găsești o cazare potrivită întregii echipe

Având în vedere că începi să te organizezi cu 4-5 luni înainte, sunt mult mai multe posibilități de cazare, decât dacă lași totul pe ultima sută de metri. Trebuie să te gândești serios la acest aspect al ieșirii deoarece nu este ușor cu 3-4 săptămâni înainte de data stabilită să găsești cazare pentru o întreagă echipă.

Este recomandat ca imediat după ce ai stabilit locația și data când va avea loc team building-ul, să începi să cauți cazări. Poți de asemenea să te consulți atât cu echipa organizatoare, cât și cu echipa ta pentru a găsi cea mai bună variantă.

Organizând de acum vei putea beneficia de cele mai bune oferte

Crede-ne pe cuvânt, echipele profesioniste în organizarea team building-urilor iubesc clienții care încep din timp organizare și acordă atenție specială acestei activități. Așa că, nu trebuie să îți faci griji că aceștia nu au deja ofertele pregătite, și din contra, fiind printre primii, poți beneficia de cele mai bune oferte ale acestora.

Fără să mai stai pe gânduri, profită de cele mai bune oferte de team building ale celor de la Vertical Adventure și asigură-te că ai organizat această activitate în cel mai mic detaliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *