Gene naturale si frumoase cu Delia Cosmetics

Buna draga mea, acum ceva timp ti-am prezentat pe instagram un produs pentru gene si sprancene. L-am achitionat de pe Notino si pentru ca de este un produs ce trebuia testat, trebuie sa iti spun parerea mea despre el.

In primul rand, nu vreau sa jignesc pe nimeni, si va rog din suflet sa nu va suparati pe mine…dar doamnelor acele gene lungi – aplicate sunt hidoase. Am avut ocazia sa vad multe doamne si domnisoare cu genele asa.

Nu vreau sa par rea sa lipsita de gust, dar arata urat, pur si simplu parca va deformeaza privirea…nu zic sa nu apelati la ele…dar cu moderatie, mai scurte mai naturale.

Din pacate nu am un model sa vi-l arata, sa va explic despre ce vorbesc, dar cu siguranta iti dai seama, pentru ca le intalnesti destul de des. Nu sunt un make-up artist, nu le am cu beauty dar cand vad astfel de gene…ei bine sunt hidoase, parca ai obloane…sa nu zic matura direct.

Eu una nu sunt fan gene aplicate, nici banda magnetica, nici fir cu fir…le prefer pe ale mele, si daca consider ca necesita imbunatari…ei bine apelez la seruri gen Bonilash, Relash despre care ti-am vorbit candva aici. Azi vorbim despre un alt ser, cel de la Delia Cosmetics – asa cum scrie si in titlu.

Ce imi place la el?

Este simplu de folosit – are o pensula ca cea de tus pentru ochi. Il aplici seara si vei observa diferenta. Nu irita ochii – cel putin eu nu am avut probleme cu el. NU necesita mult produs – deci il poti folosi timp indelungat, dar nu mai mult de 6 luni de la deschidere.

Daca la un moment dat nu dadeam importanta acestui aspect, dar de aproape un an tin cont de acest semn, acum am inteles importanta lui si tin cont, te voi ruga si pe tine sa faci asta. In primul rand pentru sanatatea ta abia apoi pentru alte motive.

Stiu ca exista posibilitatea sa te fi suparat cu inceputul acestui articol, dar draga mea nu asta e intentia mea. Mi-am spus parerea si atata, este decizia ta daca doresti gene fir cu fir sau dese, lungi sau mai stiu eu cum, eu una voi merge pe mana acestor produse, pentru ca stiu sigur ca acele gene nu sunt pe gustul meu si ca eu prefer varianta naturala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *