Tie nu ti se pare prea devreme?

Buna draga mea, a trecut ceva timp de cand am vorbit cu tine. Recunosc ca imi este dor de asta si sper sa reusesc cumva sa imbin cele doua activitati, astfel incat sa nu te mai abandonez.

Nu vreau sa renunt la tine, ai fost alaturi de mine cand mi-a fost greu si din acest motiv vreau sa gasesc un echilibru intre job si blog. Azi totusi vei spune ca am luat-o razna sau ca m-am transformat in Scrooge ( celebrul personaj din cartea „O poveste de Craciun” ).

Ai mers recent prin marile magazine, prin Mega Image sau alte supermaket-uri? Avand un job de casier – daca pana acum nu ti-am zis asta…ei bine din luna iulie cu asta ma ocup – uneori cred ca degeaba inveti o viata intreaga, pentru ca tot in comert vei ajunge.

Nu ma intelege gresit…nu am ceva impotriva acestor locuri de munca, dar parca atunci cand parintii te bat zi de zi la cap sa inveti, ca sa ajungi departe…ei bine nu la asta te astepti, nu-i asa?

Revenind la subiectul de azi: ai observat ca magazinele sunt deja impodobite in straie de sarbatoare? Ai observat ca s-au impodobit brazii? Oare nu e prea devreme?

Imi amintesc de perioada in care asteptam cu nerabdare 1 decembrie, cand totul prindea viata, cand sarbatorile incepeau sa isi faca simtita prezenta.

Stii perioada in care asteptai ca orasul sa prinda viata, sa vezi cum autoritatile au impodobit orasul, si ce tema au ales acest an. Imi pare rau sa observat ca totul a devenit comercial, ca totul nu mai este ceea ce era candva.

Totul acum tine de vanzari, de orice altceva mai putin familie, ceea ce consider ca este important. Nu ce cadouri gasim sub brad, nu ce punem pe masa de sarbatoare…ci pur si simplu familia, oamenii ce ne sunt alaturi.

In concluzie consider ca aceste lucruri sunt grabite si ca intr-un fel sau altul totul a capatat alt sens. Stii pozele acelea sau acele postari in care ne bucuram de putin din trecut…ei bine mi se pare ca noi stricam totul ca ne grabim, ca nu mai avem rabdare pentru ceea ce conteaza.

Suntem capabil sa imbrancim un batran pe scari…doar pentru a ajunge mai repede la destinatie. Pacat…pentru ca viata e frumoasa, e plina de lucruri marunte pe care le ratam, din cauza faptului ca ne grabim.

In concluzie…graba strica treaba, consider ca este prea din timp am imbracat orasul si magazinele in hainele specifice Craciunului, de aceea azi sunt dezamagita…sunt rezolvata ca totul s-a transformat si ca nu ne mai bucuram de lucrurile mici si importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.