2020 un an nou, noi obiective

Buna draga mea, cu pasi repezi se apropie sfarsitul anului, anul 2019 se termina si un nou an incepe, conform horoscopului chinezesc este anul sobolanului alb de metal.

Nu stiu cum a fost pentru tine anul ce tocmai se incheie, dar pentru mine pot spune ca a fost ok, nici prea rau dar nici prea bun. A fost interesant cu certuri dar si realizari. A fost un an in care am inteles ca uneori nu trebuie sa ne lasam condusi de nervi, dar si un an in care am inteles ca poti avea de castigat daca iti doresti.

Stii deja ca am lucrat ca si casiera, un job pe care nu credeam vreodata ca il voi avea, dar care m-a impulsionat sa vreau mai mult si sa incerc altceva, pana atunci hai sa iti spun ca obiective mi-am stabilit pentru anul 2020.

  • Voi fi realista, renunta la vise copilaresti si nu imi voi mai dori sa slabesc, orice femeie isi doreste asta, dar recent am inteles ca mai important este sa fii sanatos, si sa te accepti asa cum esti.
  • Voi petrece mai mul timp cu familia mea, cu fetita mea, nu voi mai alega dupa cai verzi pe pereti, pentru ca Maya merita toata atentia mea, si de aceea ea va fi prioritatea mea.
  • Voi citi mai mult, anul acesta am citit 12 carti, desi imi propusesem 30, in anul 2020 nu imi voi propune un numar de carti, ci sper doar sa depasesc numarul de carti citite anul acesta.
  • Vreau sa calatoresc mai mult, Romania este o tara superba. Anul acesta ma vizitat doar Constanta, sper sa in anul ce urmeaza sa bifez mai multe obiecte, si imi doresc sa va povestesc despre ele.
  • Imi doresc sa vorbesc mai des cu tine, stiu ca am cam abandonat acest loc, nu iti voi promite concursuri sau alte lucruri de genul acesta….nu vreau sa promit ceva ce nu ma pot tine de cuvant.
  • Vreau sa reincep aceea pasiune numita handmade – vreau sa fac accesorii din argint.
  • Pe langa asta imi doresc sa iti vorbesc despre produsele pe care le folosesc si sa imi vorbesti despre produsele pe care le incerci.
  • Mi-as doi sa renunt la expresia : nu am timp, mi se pare ca pur si simplu ne limiteaza si ne face sa credem asta mai mult decat este cazul.

Cam acestea sunt obiectivele stabilite pentru anul ce urmeaza, dar vreau sa iti spun ca voi incerca sa nu ma mai stresez, sa nu ma mai supar si nici sa nu mai ma las condusa de nervi, voi incerca sa fiu corecta si sa aleg lucrurile in functie de ceea ce am cu adevarat nevoie, nu pentru ca imi place.

Vreau de asemenea sa fiu mai economisesc mai mult, stiu ca pot…dar nu o fac, imi este greu sa renunt la anumite lucruri doar pentru ca stiu ca mi le permit, asa ca anul 2020 va fi unul in care voi spune NU cheltuielilor inutile, in acelasi timp vreau sa invat sa fac fotografii frumoase, atat cu aparatul foto cat si cu telefonul.

Iti urez de pe acum, un an nou minunat, plin de realizari si de impliniri, un an in care lucruri bune ti se vor intampla si bineinteles un an in care vei avea alaturi doar oameni dragi si buni la suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.