Alege parchetul stratificat pentru locuinta mea

Buna draga mea, a trecut ceva vreme de cand nu am mai vorbit cu tine, dar azi am ales un subiect interesant pe care nu l-am dezvoltat pana acum. In primul rand stiu ca imi vei spune ca in luna decembrie nu se fac renovari, dar draga mea, atunci cand vrei o schimbare o faci indiferent de luna calendaristica.

Recent am descoperit parchetul stratificat, care garanteaza un aspect nou, dar si comfort. Pe langa asta, pot spune ca pana acum am avut ciment in camera, acum este timpul sa fac o schimbare si am inceput sa caut parchet merbau, acesta fiind un model interesant, usor de intretinut, perfect atunci cand ai un copil mic.

Este prima data cand aud de parchet merbau, dar dupa ce am vazut cat de frumos se aseaza, cat de usor se monteaza dar si faptul ca ofera locuintei mele un aspect unic, ingrijit si curat, pot spune si faptul ca nu voi mai simti frigul in anotimpul rece.

Iti spuneam ca m-am gandit sa aleg parchetul stratificat pentru locuinta mea si in acelasi timp parchetul merbau, daca te gandesti ca imi va fi dificil sa aleg ceea ce vreu, ei bine da-mi voie sa iti spun ca am gasit parchet stratificat merbau, totul intr-un sigur loc si asa pot sa imbin cele doua dorinte intr-una singura. Pot spune ca este o minune de Craciun, mai ales ca acesta se apropie cu pasi repezi.

Am ajuns sa ma gandesc la montarea unui parchet, dupa ce temperatura din termometre a inceput sa scada frigul a inceput sa isi faca simtita prezenta. Initial locuinta mea, fiind una batraneasca avea dusumea, cum era pe vremuri asa ca impreuna cu sotul meu am decis sa o renovam si astfel am ajuns la ciment. Acum este timpul sa fac o noua schimbare asa cam am inceput sa caut idei si informatii pe internet.

Stiu deja ca sunt multe sortimente de lemn, stiu ca din ele se face mobila dar si alte obiecte, dar niciodata nu am auzit de parchet din lemn merbau, asa ca m-am pus pe cautat si am gasit urmatoarele informatii: in primul rand trebuie sa iti mentionez ca parchetul este realizat 100% din lemn, ca primele doua straturi sunt din lemne rasionase si cel de-al treilea din lemn exotic.

Este important ca acasa sa te simti bine si atunci cand ceva te nemultumeste, nu trebuie sa te multumesti cu asta ci sa faci ceea ce iti sta in putere sa schimbi ceea ce te deranjeaza.

Fie ca alegi un parchet stratificat, unul din lemn merbau sau pur si simplu orice tip de parchet alegi, da-mi voie sa iti spun ca trebuie sa alegi ceea ce este bine pentru tine s-au ceea ce se pliaza perfect cu nevoile tale.

Eu pentru locuinta mea voi alege parchetul din lemn merbau pentru ca stiu foarte bine ca acesta se muleaza perfect cu ceea ce am eu nevoie, plus ca triplastratificare imi da incredere ca nu voi mai simti rece si ca fetita mea se va putea juca in siguranta pe jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *