Nunta in 2020: ce muzica alegi ca sa pastrezi traditia si sa ai un eveniment modern in acelasi timp?

O petrecere de nunta reusita este, fara indoiala, una la care mirii reusesc sa isi surpinda invitatii pe tot parcursul serii, pastrand traditia, dar fiind moderni in acelasi timp. Cum pot face asta? Este simplu: prin alegerile lor. Pe langa combinarea unor feluri de mancare traditionale cu unele moderne, ei pot opta si pentru un band cu un program variat.

Fara indoiala, alegerea perfecta pentru imbinarea modernului cu traditionalul in privinta muzicii o reprezinta conceptul creat de Urban Events prin care taraful face o echipa extraordinara alaturi de un interpret si de un DJ. Presupunand ca iti doresti un eveniment iesit din comun, fresh, citeste mai jos motivele pentru care reprezinta alegerea ideala pentru petrecerea ta un DJ cu experienta alaturi de un interpret si un band profesionist, precum cel condus de Adrian Grigoras, dirijor al Orchestrei de Muzica Populara Radio din Bucuresti, alaturi de care a castigat marele premiu al Festivalului Mondial de Folclor in 1991.

Iata de ce este o varianta excelenta alegerea unui taraf si a unui DJ la nunta:

  1. Genuri muzicale pentru toate varstele

In primul rand, de departe cel mai solid argument in aceasta propunere, o reprezinta acela ca, alegand un taraf nunta cu un solist de muzica populara si un DJ, vei impresiona absolut toti invitatii. Datorita diversitatii muzicale pe care acestia o abordeaza, nu va exista nuntas care sa ramana la masa intreaga seara. Bineinteles, este important sa mergi pe mana unor profesionisti in entertainment, precum cei de la Urban Events, care au grija ca trecerea de la un moment la altul sa nu fie una brusca, ci una care sa aduca voie buna.

  • Muzica live si melodiile preferate

Fara indoiala, muzica live emotioneaza si le transmite invitatilor energie, mai ales cand vine vorba de sarbe, hore si alte melodii de petrecere. Nu exista persoana care sa nu se ridice de la masa atunci cand glasul puternic al unui solist interpreteaza un cantec popular, acompaniat fiind de acordurile clapelor, clarinetului, vioarei, naiului si ale tambalului sau acordeonului. Sigur ca exista anumite melodii pop, rock, comerciale, pe care un astfel de band nu le poate interpreta, insa aici intervine DJ-ul! Acesta poate face spectacol prin mixarea melodiile tale preferate pe care sigur toti prietenii le cunosc si pe care vor dansa pana in zori.

  • Momente impresionante

Bineinteles ca, pe langa interpretarea pieselor de muzica populara si, de ce nu, a celor de petrecere, un taraf poate crea momente unice pentru invitatii tai. De exemplu, membri acestuia isi vor arata talentul prin momentele de virtuozitate absolut impresionante. Desigur, nici DJ-ul nu se va lasa mai prejos, iar daca ii vei lasa libertatea de a se adapta la eveniment, acesta va pune mixuri ce ii vor tine pe invitati numai pe ringul de dans!

Astfel, presupunand ca vrei un eveniment complex, de care invitatii tai sa isi aduca aminte cu drag, alege sa combini traditionalul cu modernul! Apeleaza la Urban Events pentru a te bucure de DJ cu experienta, de interpreti talentati, dar si de unul dintre cele mai bune tarafuri din tara! Fiecare dintre acestia isi va aduce aportul in creionarea nuntii tale perfecte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *