Accesorii pentru laptopul tau, gasesti aici

Daca pana acum la moda era sa ai un desktop, ei bine lucurile s-au schimbat si in mare parte gasim detinatori de laptop. Eu detin un laptop si ma bucur de alegerea facuta. Imi este dificil sa stau ore intregi la birou, asa ca aleg sa lucrez acolo unde ma simt mai comod.

Stii deja ca daca vorbim de un desktop, vei intelege ca aici vorbim despre mouse, tastatura, mouse pad, dar si multe alte lucruri importante si cu ajutorul carora poti lucra si realiza lucrurile pe care doresti sa le faci la calculator.

Daca vorbim despre laptop – vei stii sigur ca are mouse-ul incorporat, la fel si mici boxe care iti pot reda muzica, dar si tastatura, in functie de model vei gasi unele cu ciferele in dreapta compacte sau in partea de sus. Mie personal mi se pare greu de folosit cele de sus, dar cred ca totul tine de cum de obisnuiesti. Totusi ce se intampla cand tastatura ta de la laptop se strica.

Un bun exemplu pentru mine este tastura de la un laptop Asus, de la care au sarit doua litere. Nu imi mai aduc aminte imprejurimile in care acest lucru s-a intamplat, dar stiu ca si acum imi pare rau ca nu mai este intreaga.

M-am uitat dupa tastatura laptop si am gasit una potrivita acelui Asus, dar si pentru alte laptop-uri, de aceea cred ca orice persoana ce alege un laptop in locul unui desktop, trebuie sa stie de Hedonia.ro, aici este raiul nostru.

Nu ma gandeam vreodata ca acesta este pretul unei tastaturi de laptop, nu ma mai chinuiam sa folosesc un laptop cu doua taste lipsa, si crede-ma este destul de dificil sa lucrezi cand lipseste o litera sau doua.

Daca fara cateva taste poti lucra, da-mi voie sa iti spun fara un incarcator nu poti lucra. Stiu ca la un desktop este suficient un cablu de alimentare pentru monitor si unu pentru unitate, dar la laptop ai nevoie de un incarcator. Ai nevoie de modelul potrivit care sa alimenteze si sa incarce bateria.

Pot sa iti mai spun ca nu este indicat sa tii laptopul in permanenta la incarcat, pentru ca ii distruge bateria – pe asta o stiu din experienta – astfel vei fi nevoit sa lucrezi langa o priza pentru a-l alimenta.

M-am uitat dupa incarcator laptop pe site si am gasit la preturi foarte bune, diferite modele, pentru a alege modelul potrivit, trebuie sa stii modelul laptopului. Sunt detalii destul de importante, pentru ca fara incarcatorul potrivit nu va functiona si pe langa asta poti deteriora laptopul.

Sunt detalii importante dar in acelasi timp, pot sa iti spun ca pe site vei gasi informatii utile care te pot ajuta sa alegi corect, in acelasi timp poti apela la ajutorul celor de pe site, te vor indruma si te ajuta sa alegi tastatura sau incarcatorul de care ai nevoie pentru laptopul tau.

2 comentarii la „Accesorii pentru laptopul tau, gasesti aici

  1. Laptopul imi este tare util si indispensabil. Nu stiu ce m-as fi facut fara el. Ma bucur totusi ca am avut parte de laptopuri bune care nu prea mi s-au stricat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.