Azi vorbim despre fericire

Buna draga mea, azi vorbim despre fericire si despre cum poti fii fericit, dar si la cine trebuie sa apelem in caz de nevoie. Stii deja ca fiecare persoana are anumite lucruri care-l fac fericit, asa ca azi te intreb pe tine ce te face fericita?

Daca ma gandesc ce ma face pe mine fericita, as putea sa iti zic cateva lucruri, cum ar fi: ciocolata, o carte buna, muzica de calitate, dar in special timpul petrecut cu fetita mea.

Totusi daca aceste lucruri nu sunt de ajuns, daca ceea ce candva ne face fericiti nu mai are efect? Acum ceva vreme ma bucuram ca un copil cand primea o bomboana, de fiecare data cand se intampla ceva bine, acum in schimb totul s-a schimbat si am decis sa caut ajutor.

M-am interesant si cred ca este timpul sa vorbesc cu un psiholog, pentru a fi sigura ca totul este ok si ca nu cumva ma indrept spre boala ce ne acapareaza cu pasi marunti – depresia.

Este greu sa observi cum aceasta boala pune stapanire pe noi, in acelasi timp trebuie sa stii ca este dificil sa scapi de ea, mai ales daca nu apelezi la experti.

Pe langa asta, recent am observat ca tot mai multe cupluri pun capat relatiei, din diferite motive, pot spune ca vorbim despre aceeasi fericire, dar in acelasi timp despre lipsa de dorinta, daca in trecut cuplurile luptau pentru relatia lor, acum pur si simplu pun punct si incep alta la fel de usor.

Putem sa vorbim cu usurinta despre o clinica de psihoterapie, aici vei gasi ajutorul deoarece poti participa la sedinte de terapie in cuplu, poti cu usurinta sa vorbesti despre problemele tale si poate sa rezolvi ceea ce crezi ca nu poate fi rezolvat.

Consider ca este important sa cautam ajutor, sa nu renuntam asa de usor la cel de langa noi, pentru ca uneori lipsa comunicatiei poate realiza cratere adanci intr-o relatie, mai ales daca alegem sa tinem pentru noi ce ne deranjeaza.

Daca vei intra pe internet si te vei uita dupa psihoterapeut Bucuresti, vei observa ca s-au schimbat lucrurile si ca totul acum este mai usor. Poate in trecut totul era mai dificil, si lumea considera ca este rusinos sa ceri ajutorul specialistilor, ei bine acum totul este astfel si de cele mai multe ori cei apropiati iti recomanda un pshiterapeut.

In concluzie, fericirea este in mainile noastre, putem alege cu usurinta sa fim fericiti cu ajutorul lucrurilor marunte sau putem alege sa alergam dupa imposibil, totusi cred ca este important sa stim cand trebuie sa cerem ajutorul specialistilor si cand sa renuntam la ceea ce ne face rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *