Brățări-piele.ro – niciodată prea multe brățări bărbătești din piele

De ce nu se pune niciodată problema că ai prea multe bratari barbatesti din piele sau prea multe brățări piele? Pentru că, în esență, acestea nu sunt niciodată prea multe! Acest lucru se datorează faptului că brățările din piele pot fi pierdute sau uitate prin casă mult prea ușor. 

De câte ori nu ai pierdut o brățară? Fie că te aflai afară și s-a întâmplat ceva, fie că erai în casă, ai detașat-o de la mană, și apoi nu ai mai știut unde ai lăsat-o. Eu cred că de foarte multe ori se întâmplă asta. Poate chiar în acele momente în care ne așteptăm cel mai puțin să se întâmple un astfel de lucru.

Din astfel de motive, poți observa și poți afirma și tu că niciodată nu vei avea prea multe brățări piele. Sau niciodată bărbatul din viața ta nu va avea prea multe brățări bărbătești din piele. Asta pe de-o parte. De ce? Pentru că brățările mult prea des sunt pierdute sau uitate în diferite colțuri ale mobilierului. În esență, însă, există și alte motive care ne determină să spun că nu avem niciodată prea multe.

Ca de pildă, există brățări de diferite feluri. Astfel, dacă alegi să asortezi o brățară cu o geacă din piele sau cu o geacă de denin, asta nu înseamnă că aceeași brățară va fi potrivită și în cazul tricoului tău preferat. Acesta este doar un simplu exemplu, pentru a te face să înțelegi că brățările pot fi accesorii pentru diferite stiluri.

Cel mai adesea, acestea vin foarte bine în ținutele pe care le porți zilnic. În ținutele casual, pe care poate le porți zi de zi sau ocazional. Cel mai bine, o brățară se asortează cu un tricou. Și dacă aceasta este neagră, cu siguranță nu vei da greș. Nu ai cum! Negrul merge cu orice, ca urmare, brățara ta neagră se va asorta cu orice tricou. În special cu cel negru și cel alb sau combinații ale acestor două.

Desigur, putem discuta și despre bratari pt barbati din piele elegante. Acestea vor aduce un plus de valoare ținutei pe care alegi să o porți. Ai, totuși, grijă să nu accesorizezi prea mult. Dacă gusturile tale se îndreaptă spre brățările groase și late, atunci asigură-te că nu mai accesorizezi ținuta cu nimic altceva. 

O brățară sau mai multe brățări piele te pot scoate din zona ta de confort sau, dimpotrivă, le poți oferi acestora posibilitatea de a-ți pune ținuta în evidență!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.