Cabinetul de psihologie l-am comandat de la Cabine-containere.ro

Cand m-am incris la Facultatea de Psihologie am stiut ca urmez acest drum cu scopul de a ajuta oamenii care vor avea nevoie de mine. Se spune ca trebuie sa stralucesti, acolo unde ti-a fost dat sa infloresti si sa luminezi in jurul tau cu toata puterea fiintei tale.
Am ales aceasta disciplina de studiu, fiindca:
-rezistenta psihica a noilor generatii mi se pare din ce in ce mai mica. A avut dreptate cine i-a comparat cu fulgii de zapada, care se topesc la primul obstacol intalnit in cale!
Ma doare sufletul de cate ori aud ca adolescentii se sinucid, fiindca se simt tradati in dragoste sau au impresia ca nu valoreaza nimic in fata celorlalti. Depresia face ravagii de la varste foarte fragede. In prezent, elevii de gimnaziu sunt depresivi si au nevoie de ajutorul specialistilor sa depaseasca momentele critice si sa se accepte asa cum sunt.
-in ultima vreme, se inregistreaza multe derapaje comportamentale in familii, in societate, dar din nefericire si in institutii si oamenii trebuie pregatiti sa le faca fata si sa se apere de ele.
Exemplele pot continua, dar aceste idei m-au mobilizat sa termin Facultatea de Psihologie cu nota 10.
Eram studenta in ultimul an, cand am inteles ca trebuie sa imi strang bani din bursa si din ceea ce castigam din slujba part-time, sa imi pot deschide un cabinet, la care sa lucrez cu placere cu pacientii mei.
Locuiam intr-o casa spatioasa cu parintii, dar imi doream sa dau consultatii si sa imi ajut pacientii intr-o cladire separata. Se obtin rezultate foarte bune, numai cand sedintele se fac ca la carte. Perfectiunea unei sedinte de psihoterapie presupune:
-sa ai intimidate cu pacientul, nimeni sa nu treaca prin locul respectiv, sa intrerupa conversatia terapeutica. Pacientii foarte sensibili refuza sa mai coopereze numai daca vad o umbra trecand pe la geam, fiindca au impresia ca trage cineva cu urechea la confesiunea lor.
-sa ii oferi pacientului spatiu suficient in care sa isi puna gandurile in ordine. Cand doreste sa iasa din cabinet in sala de asteptare sau sa se duca la baie sa se spele pe ochi fiindca a plans, sa poata face aceste lucruri.
-sa te pozitionezi alaturi de pacientul tau si impreuna sa retraiti experientele traumatizante, apoi sa iesiti victoriosi din psihoterapie impreuna.
Dupa ce am terminat facultatea, am inceput sa caut o casa pe care sa o inchiriez si in care sa imi deschid cabinetul. Tata, om prevazator, m-a sfatuit sa intru pe site-ul firmei https://www.cabine-containere.ro si sa imi aleg de acolo containerul potrivit pe care sa il instalez in curte.
La inceput, nu mi-a suras ideea fiindca as fi vrut ca pacientii sa intre intr-o vila cocheta, in care sa le ofer consultatie, dar argumentele parintelui meu au fost atat de solide, incat am imbratisat cu incredere solutia. Iata ce anume m-a convins sa aleg un container de la firma prezentata mai sus pentru cabinet meu de psihologie:

 1. Fiind un spatiu locativ versatil, oricand il puteam schimba in altceva.
  Sa zicem ca nu mai mergea cabinetul! In acest container puteam deschide o patiserie, un fast-food, un birou de asigurari auto, orice!
  Chiar si salon de manichiura putea deveni, mai ales ca era prevazut cu toate instalatiile si oamenii priceputi se ocupau numai de racordarea la electricitate, la apa curenta si la canalizare.
 2. Este tipul de constructie usor de procurat si de folosit, fata de o cladire pentru a carei finalizare astepti luni intregi sau ani intregi, in functie de echipa care lucreaza la ea. Pentru container nu ai nevoie de aprobari sau autorizatii de tot felul.
 3. Intrarea separate, baia dotata modern, holul spatios de la intrare si sala de meditatie le oferea pacientilor suficient spatiu in care sa se simta in largul lor. Au fost cazuri in care pacientii au transpirat atat de tare in timpul sedintelor, incat au cerut voie sa isi faca un dus inainte de intoarcerea acasa.
 4. In concediu, containerul putea fi curatat si dezinfectat ca totul sa fie perfect.
 5. Daca as fi dorit sa schimb sediul afacerii mele, eram libera sa mut containerul.
 6. Preturile containerelor sunt mult mai mici decat costurile finalizarii unui imobil.
  Ca diriginte de santier, tatal meu stia ce mult inseamna un container de locuit pentru constructorii din tara care veneau sa lucreze aici, la oras si nu erau dispusi sa plateasca si chiria din veniturile din care intretineau o familie numeroasa.
  Preocupat de toti oamenii cu care colabora, tatal meu vizita angajatii in acele containere, sa vada cum traiesc si daca au conditii civilizate de cazare, sa fie eficienti si la lucru.
  Imi spunea toate aceste amanunte ca un bun cunoscator al acestei solutii inteligente de gasire a unui spatiu atat pentru cazare, cat si pentru infiintarea unei firme sau a unui cabinet.
  E mult de-atunci, iar astazi, la cabinetul de psihoterapie din container vin sute de clienti in fiecare saptamana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.