Care sunt cele mai mari diferente dintre un aspirator profesional si unul casnic?

Piata de electrocasnice din ultimii ani a fost „invadata” de o gama variata de aspiratoare, destinate atat curateniei la domiciliu, cat si in spatiile extinse. Astfel, din ce in ce mai multi administratori de afaceri sau manageri vad avantajele unui aspirator profesional, care dispune de o mare putere de curatare, intr-un timp record. Exista insa si alte diferente intre un model casnic si un aspirator profesional?

Iata ce putem afla de la www.Polti.ro, expert in aparate si instrumente de curatare atat casnice, cat si pentru spatiile extinse:

Pret – Indiferent de domeniul de activitate sau de produsul pe care il folosim pentru intretinerea unui spatiu, pretul este printre primele considerente pe care le luam in calcul.

Asadar, in cazul aspiratoarelor, chiar daca pretul de achizitie al unui aspirator profesional poate fi mai ridicat, investitia se va amortiza mult mai bine in timp, gratie calitatii produsului, precum si a faptului ca poate fi folosit mult mai mult timp fara a necesita mentenanta sau reparatii. Acest lucru vine in avantajul nostru, daca tinem cont de faptul ca un aspirator profesional este construit pentru a putea fi folosit zilnic, fata de unul casnic, proiectat pentru folosirea saptamanala.

Timp de functionare – O mare parte din aspiratoarele casnice au o perioada limitata de functionare la capacitate maxima. De regula, acestea sunt proiectate sa lucreze in jur de 30 de minute sau cu mai multe pauze, pentru a nu risca supraincalzirea. Un apartament cu o suprafata obisnuita necesita aproximativ jumatate de ora pentru curatarea pardoselilor, insa, daca spatiul depaseste 200m², un aspirator profesional este ideal!

aspirator_profesional

Consum – Proiectat sa faca fata unei perioade indelungate de folosire, un aspirator profesional este de multe ori si foarte eficient in materie de consum. De exemplu, un model de top de la Polti va necesita doar apa, care se transforma in abur, pentru curatarea in profunzime a suprafetelor. De asemenea, timpul investit in aceasta activitate este practic injumatatit, gratie vitezei si puterii de aspirare a unui model profesional!

Performante ridicate – Un aspirator profesional cu abur dispune de o putere ridicata de curatare si degresare, indiferent de tipul de suprafata si de nivelul de murdarie. Vei obtine astfel spatii perfect curate, dar si dezinfectate, deoarece aburul distruge pana la 99% dintre bacterii si microorganisme ce pot cauza alergii.

Accesorii speciale – Pentru a duce la bun sfarsit sarcinile ce tin de curatenie, vei avea nevoie si de accesoriile dedicate acestei activitati. Astfel, chiar daca e vorba de mochete, de covoare, podele din marmura sau gresie, sau pereti foarte inalti, un aspirator profesional cu accesorii speciale va duce la sfarsit treaba pentru tine!

Spre exemplu, un aspirator profesional marca www.Polti.ro dispune de perii speciale sau de tuburi cu cot, ce pot curata in spatele caloriferelor sau in alte locuri greu accesibile. Cu ajutorul aburilor, dar si a tuburilor extensibile, poti curata cu succes oglinzi inalte, draperii, geamuri si obloane!

Asadar, nu mai sta pe ganduri si alege un aspirator profesional, ideal pentru intretinerea unui hotel, a unei pensiuni sau a unui spatiu comercial cu o suprafata extinsa! Fa murdaria sa dispara cu ajutorul aburului si descopera o metoda inovatoare si mult mai usoara pentru a beneficia de curatenie ca la carte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *