Carte de colorat cu masti – Masti Animale Distrasctive

Buna draga mea, atunci cand am primit cartea prezentata in articolul anterior am primit si o carte pentru Maya. O carte de colorat cu masti, ti-am prezentat-o pe Instagram.

Trebuie sa iti spun ca am luat-o de pe Libris.ro pentru fetita mea. Maya adora animalele si aceasta cartea a fost fix pe gustul ei.

Imi este greu sa iti explic in cuvinte cat de fericita a fost cand am primit coletul si cum sarea prin casa de fericire ca este cu animale.

Cartea Masti – Animale Distractive face parte dintr-o serie de doua carti si pe site vei gasi disponibil si masti de Pirati. Imi spunea Maya ca o vrea si pe aceea. I-am zis ca o voi cumpara si pe aia.

Pot sa iti zic ca fiecare masca are model intr-un colt, model ce te ajuta sa o colorezi corect, de asemenea are gauri pentru ochi. Un model de masca el cel de mai jos.

Pentru o fetita de cinci ani, cat are fetita mea, pot sa iti zic ca aceasta carte a cucerit-o, dar trebuie sa mentionez faptul ca ii place sa deseneze si ca mai mereu cauta ceva de colorat.

In prezent mastile sunt colorate si asezate intr-o cutie cu operele ei, le pastrez pentru acea perioada in care va creste sa i-le arat.

Pe Libris vei gasi carti de colorat pentru copii dar si pentru adulti, pot sa recunosc ca ma bate gandul sa imi cumpar si eu una pentru mine, pentru a scapa de stress.

Ma bucur ca fetitei mele i-a placut cartea, dar stiam ca orice este cu animale o atrage asa ca am mers la fix. Totusi pe viitor voi alege si alte tipuri de carti de colorat pentru ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.