Cum alegem inelul potrivit fiecarui tip de deget

Am creat câteva orientări utile aici.  Dar dacă inima ta este tanjeste dupa  o anumită piatră și forma, trebuie să cuparati – dar poate luați în considerare utilizarea stilului de inel potrivit pentru a crea aspectul cel mai măgulitor pe deget.  Vă recomandăm, de asemenea, să încercați diferite stiluri – chiar dacă este „doar pentru distracție” înainte de a pune întrebarea – pentru a fi sigur că veți găsi stilul potrivit.

Degete lungi. Majoritatea stilurilor funcționează frumos pe inelele de logodnă pentru degetele lungi și subțiri, dar luați în considerare aceste puncte atunci când alegeți:

 1. Pietrele tăiate prințese și rotunde sunt deosebit de măgulitoare.
 2. Benzile mai largi tind să completeze lungimea.
 3. Degetele lungi pot purta un stil îndrăzneț – dar numai dacă vi se potrivește.

Degete subțiri. Atunci când alegeți un inel de logodnă pentru degetele zvelte, principala considerație este să nu le exagerați:

 1. Pietrele mai mici pot ajuta la creșterea degetelor subțiri
 2. Benzile mai groase funcționează bine pentru a lărgi aspectul degetului

Degete scurte. Un inel de logodnă Beckham pentru degetele scurte ar trebui să ajute la alungirea degetelor – indiferent de lățimea lor:

 1. Pietre ovale, de pere sau de marș ajută la prelungirea aspectului degetului.
 2. Pietrele dreptunghiulare în formă de smarald pot prelungi degetele scurte, atât timp cât nu sunt atât de mari încât se copleșesc.
 3. Benzi subțiri, cu lățime îngustă creează iluzia lungimii.

Degete late. Trucul pentru a alege un inel de logodnă pentru degetele late este să găsești un stil care să nu arate prea multă piele de o parte și de alta a inelului, sau degetele pot părea și mai late. Optati pentru o formă ovală largă, dreptunghiulară sau smarald – pietrele înguste vor face ca degetele late să pară și mai largi.

 1. Stiluri de cluster și pietre rotunde în setări mai mari flatează degetele mai late.
 2. Alegeți o bandă medie până la groasă.
 3. Formele unghiulare și desenele asimetrice reduc la minimum lățimea degetului.

Articulatii mari. Nu-ți plac articulatiile degetelor tale?  Inelul drept va atrage atenția – nu spre – aceștia. Uită-te la benzi mai groase și mai grele – acestea atrag atenția asupra inelului în loc de mijlocul degetului. ând alegeți inelul dvs., țineți cont de contextul mai larg – nu este vorba doar despre deget, ci și pe mâna dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *