Hex Hall de Rachel Hawkins – Recenzie

Anul acesta a inceput bine. Pana acum am trei carti terminate si azi vreau sa iti vorbesc despre cea de-a treia, Hex Hall se numeste si este scrisa de Rachel Hawkins. Este prima din serie si cu siguranta le voi citi si pe celelalte doua.

Trebuie sa iti spun inca de la inceput ca seamana izbitor de mult cu seria „Ingeri cazuti de  Lauren Kate”, aceasta serie ti-am prezentat-o in trecut, dar hai totusi sa vorbim despre Hex Hall, este scrisa de Rachel Hawkins, prima carte citita de mine scrisa de aceasta autoare.

hex hall

Inca de la inceput facem cunostinta cu Sophia, o adolescenta in varsta de 16 ani, care merge la un liceu obisnuit, desi este vrajitoare. Incearca sa se integreze si pentru a fi acceptata foloseste magia, din pacate aceasta vraja merge prost, si ajunge astfel sa fie trimisa la Hecate – o scoala speciala, unde sunt trimisi cei ce au diferite puteri, cei de aici sunt vrajitori, magi, varcolaci, zane sau vampiri.

Monstrii cum sunt numiti de societate. Ajung aici cand indeplinesc varsta de 12 ani, atunci primesc puterile. Sophia o fata ce a trait in lumea oamenilor, nu stie mare lucru despre asta si nici nu stie cum sa isi foloseasca puterile.

Hell Hall scrisa de Rachel Hawkins te prinde inca de la inceput, avand o actiune interesanta dar in acelasi timp fiind usor de citit. Inca de la inceput facem cunostinta cu un mag aratos pe nume Archer Cross, un vampir pe nume Jenna, demoni, dar si vrajitoare negre si vrajitoare albe. Pentru cei ce nu ati citit inca aceasta carte, ei bine vrajitoarele negre sunt cele ce practica magia neagra si cele albe, cele ce practica magia alba.

La sfarsitul primei parti aflam in ce categorie se incadreaza Sophia, ce tip de vrajitoare este, de asemenea aflam o multime de alte lucruri interesante. In primul volum avem parte de morti misterioase, de inscenari dar si tradari. Intreaga serie o gasesti pe Libris.ro.

Desi primul volum seamana cu seria Ingeri cazuri, trebuie sa iti spun ca mi-a placut enorm, este o carte interesanta ce merita citita. De asemenea abia astept sa citesc si celelalte doua parti.

In curand iti voi povesti si cea de-a doua carte Secretul aici actiunea continua si vom afla ce o asteapta pe Sophia si daca trece cu brio de deposarare, dar pana atunci, spune-mi te rog ce parere ai despre aceasta carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.