Implantul dentar este solutia atunci cand ti-ai pierdut un dinte! Afla despre acest serviciu de la Dental Premier

Evolutia pe nisa stomatologica face ca la ora actuala sa dispunem de posibilitatea de a opta pentru un implant dentar in cazul in care am pierdut un dinte natural. Solutia de acest gen este vazuta cu ochi buni pentru ca promite rezistenta, este o investitie pe termen lung si iti reda un aspect natural, implantul arata si se comporta identic cu dintele natural.

Daca esti in cautarea unei clinici unde sa urmezi procedura de implant dentar, o recomandare este Dental Premier – cu pagina oficiala www.dentalpremier.ro. Aici, acest serviciu este completat de avantaje. In primul rand, in aceeasi zi poti avea parte si de dantura fixa pusa. Unul dintre aspecte este ca trebuie sa astepti pana la osteointegrare completa, adica pana cand se reface gingia si osul unde a fost inserat implantul. Chiar si asa, in tot acest timp nu inseamna ca ramai cu dintele lipsa.

Datorita serviciilor de top de la Dental Premier in aceeazi zi poti urma procedura de implantare propriu zisa si ulterior de dinte, adica de coroana dentara fixa provizorie aplicata.

Dental Premier te convinge sa alegi serviciile medicale pretentioase

Nu trebuie sa iti fie frica de durere sau de calitatea implantului. Dental Premier este clinica de renume, cu medici competenti ce au certificari internationale. Medicii, parte din echipa Dental Premier, sunt specialisti in implantologie si detin Certificatul de Excelenta SKY Fast & Fixed by Bredent.

Sistemul pe care ei se bazeaza, SKY Fast and Fixed, presupune avantaje variante pentru pacient. Nu doar ca in timp mai scurt lucrarea completa este insurubata, deci pleci cu implant facut si cu dinte fix, insa vorbim despre o singura interventie. Nu mai este nevoie de sinus lifting, de aditie de os, iar numarul de implanturi este redus. Vindecarea va fi si mai rapida ca in alte cazuri. Mai mult, daca sunt necesare in prealabil extractii, acestea se vor realiza in aceeasi sedinta de interventie chirurgicala.

In cadrul paginii lor sunt specificate si tarifele, astfel incat poti estima ce ai avea nevoie. Lucrarea definitiva dupa implant va fi programata dupa cel putin 2 luni si cel mult 6 luni de la interventia de implant. Onorariul il vei plati pentru fiecare interventie in parte, astfel incat este mai usor de sustinut financiar.

Implantul dentar folosit este din titan si iti este asigurat faptul ca organismul il va accepta. Practic nu sunt cazuri de nereusita la ei. Afla mai multe din cadrul paginii oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *