Laptopul la control, te rog!

Buna draga mea, azi am decis sa vorbesc despre un subiect destul de interesant dar si delicat. Te voi intreba inca de la inceput ce preferi: laptop sau desktop? Eu una de vreo cativa ani aleg prima varianta.

In primul rand pentru ca imi este mai comod sa stau si sa lucrez in orice colt al camerei nu legata de un birou, pe langa asta prima data cand am inceput sa folosesc un laptop era in anul I de facultate si invatam pentru sesiune. Luam laptopul cu mine oriunde mergeam…astfel a devenit cel mai bun prieten al meu.

Primul laptop achizitionat in aceea perioda a fost un Asus, iti spun drept ca mi-a fost drag si am avut un soc cand s-a stricat. Pur si simplu am avut impresia ca totul s-a dus, fiind obisnuita cu el nu puteam intelege ideea ca este ceva normal, ca intr-un fel sau altul orice obiect electronic la un moment dat se strica.

Atunci am decis sa-l depozitez intr-un dulap si sa trec la urmatorul model, acela a fost asa cumva de tranzit ca sa ajung la cel pe care il folosesc in prezent. As minti daca as spune ca nu am incercat sa il repar pe acela, doar ca am inteles ca nu se merita, dar tot am inceput sa caut pe internet service laptop, pentru ca pur si simplu voiam sa stiu parerea unui specialist.

Asa am ajuns sa dau de Pclaptop.ro, un loc in care nu credeam vreodata ca voi ajunge, dar pot recunoaste ca eu nu sunt genul de persoana care renunta usor la lucrurile ei, asa ca ideea ca cineva poate diagnostica corect laptopul meu si in acelasi timp exista speranta ca poate fi reparat, ma bucura enorm.

Iti spun sincer ca aici am dat peste un specialist, care iti poate explica pe intelesul tau care este problema laptopului adus la diagnosticare. Iti poate spune cat costa reparatia si in ce costa aceasta.

M-am uitat dupa reparatii laptop Bucuresti si pentru ca voiam ceva in zona in care locuiesc, asa ca ideea de a merge sa imi repar laptopul si sa nu fiu nevoita sa renunt la el, iti pun ca ma incanta. Am mers, am vorbit s-a uitat la el si rezultatul a fost : de vina este bateria Bios.

Iti spun ca m-am uitat ca la masini straine (scuze expresia ) dar eu stiu decat exteriorul laptopului, asa ca nu stiam de existenta acestei baterii.

Mi-a explicat ca merge schimbata si ca toata reparatia dureaza putin. De asemenea mi-a spus ca daca bateria nu functioneaza corespunzator acestea se resimt asupra laptopului.

In concluzie, m-a bucur ca am dat peste Pclaptop, de acum incolo de fiecare data cand am o problema voi merge la ei. Aici am gasit persoanele potrivite pentru prietenul meu electronic si pentru linistea mea, stii deja ca pentru mine este important ca acesta sa functioneze perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *