Am facut masaj balinez de reflexoterapie, pietre vulcanice. Incearca si tu

Oamenii moderni ai zilelor noastre ar trebui sa priveasca masajul in toata complexitatea lui. Evident ca nu putem nega relaxarea pe care o simte beneficiarul in timpul sedintei de masaj, dar la fel de importanta este si terapia. Dincolo de starea de bine pe care o simtim dupa masaj, cu ajutorul lui intarim imunitatea, combatem dureri, eficientizam circulatia sangelui. Masajul este atat de complex, incat este capabil sa ofere ceea ce am obtine daca am combina doua-trei tipuri de medicamente intre ele.

Este de preferat o forma naturala de tratament, decat sa inghitim substante chimice care ataca stomacul, produc stari de somnolenta si pun la grea incercare ficatul. Evident ca daca nu avem ce face, recurgem la pastille, dar sa nu uitam ca putem preveni prin masaj imbolvari grave si putem sa ne si bucuram de sedintele respective, fiindca experienta este de senzatie.

In timpul masajului nu ni se interzice consumul de sare sau de cafea, nu exista absolut nicio restrictie in timpul acestei terapii, fiindca este naturala 100%.

Oamenii trebuie sa invete sa pretuiasca tratamentele naturiste care ne stau la indemana: ceaiurile din plante, consumul alimentelor cunoscute ca fiind adevarate medicamente, masaj balinez de reflexoterapie, pietre vulcanice. Incearca si tu aceasta medicatie paralela si aplic-o si preventiv, apoi spune-le si celor din jur cat de bine te simti, sa ii inveti sa traiasca sanatos!

Persoanele care ne invata sa traim sanatos pretuiesc mai mult ca aurul, cu toate ca pe loc anumite sfaturi ale lor ne supara.

M-am suparat pe cei apropiati care mi-au spus ca este cazul sa fac pauze, sa ma ridic din fata computerului si sa ma plimb, pana am descoperit singura ca imi este foarte greu sa mai merg un kilometru pe jos, din cauza sedentarismului.

Cunosc oameni care iau medicamente cu pumnul, motivand ca au dureri de spate, de maini, de picioare si de cap. Daca fiecare dintre acesti oameni s-ar duce la sedinte de masaj, in loc sa mearga la farmacie si starea de spirit ar fi alta. La salonul Fivemassage.ro nu te simti ca esti bolnav, asa cum te simti cand mergi la spital sau la farmacie. Pentru starea ta de spirit si pentru protejarea organelor interne care interactioneaza direct cu pastilele, alege masajul!

Masajul balinez se practica la doua-trei saloane din lumea intreaga din cauza urmatoarelor motive:

-este o terapie veche si tehnicile sale au ramas secrete. Si astazi numai cei care fac scoala de masaj in regiunea respectiva sunt initiati in tainele acestui tip de masaj, dar taxa de scolarizare este imensa.

Noi, romanii, suntem norocosi sa il putem solicita in Bucuresti la Fivemassage.ro.

-nu oricine poate sa invete dispunerea punctelor de presiune ale organismului si masarea corecta a acestora, de aceea exista foarte putini specialisti in lumea intreaga.

-alaturi de tehnica propriu-zisa, importante sunt si uleiurile esentiale de calitate.

Toate tipurile de masaj sunt disponibile fara discriminare tuturor oamenilor si sedintele pot fi achitate si in criptomonede, Fivemassage.ro fiind primul salon de masaj din Romania care accepta plata in criptomonede.

Reflexoterapia  si masajul balinez sunt tratamente sigure impotriva durerii si acest aspect se poate verifica. Indiferent ce parte a corpului te doare, un specialist foarte bun in masaj, te scapa de ele dupa primele 10 minute de masaj.

In concluzie, nu ocoliti salonul de masaj prezentat mai sus si luati-va un abonament, sa va rezervati un tratament excelent de lunga durata!

Exista atat de multe tipuri de masaj, incat nu ai timp sa te plictisesti, in plus unele se completeaza reciproc si impreuna ofera pacientului acea sanatate totala dupa care alergam cu totii, adica si a trupului, dar si a mintii si a sufletului. La toate acestea se adauga dorinta noastra permanenta sa fim frumosi. Putem sa imbatranim frumos, daca ne straduim putin, fiindca in prezent exista mijloace de a ne mentine pielea neteda si curata, parul stralucitor, un corp perfect.

Tarifele nu sunt deloc mari, daca avem in vedere cat de eficient este un astfel de tratament. Atmosfera de la salon ajuta oamenii care vin aici incarcati de probleme sa se elibereze si sa se simta revigorati sub toate aspectele. Din cand in cand avem nevoie de un tratament care sa ne destreseze, iar masajul este cel mai potrivit dintre ele, mai ales ca pacientul nu depune niciun efort pentru asta.

Masajul este recomandat in mod special la sfarsitul unei perioade in care depunem eforturi fizice sau intelectuale maxime, dar si cand traversam o perioada tulbure din viata noastra.

Pentru mai multe informatii si fotografii, intrati pe site-ul salonului si priviti cu atentie galeria de fotografii. Din ea veti intelege cat de curat este la salon, ce atmosfera feerica domneste acolo si ce personal priceput va asteapta sa va ajute sa munciti mai mult si mai bine.

Masajul poate fi administrat preventiv, ca tratament constant de intretinere, dar si pentru combaterea durerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *