Calendar Girl volumul 1 de Audrey Carlan – Recenzie

Acum mult timp am primit de la Editura Univers patru volume interesante, dar pe care nu am apucat sa le citesc pana acum. Calendra Girl scrisa de Audrey Carlan. Este o serie ce s-a vandut in peste 3 milioane de exemplare.

Am avut o tentativa sa o incep atunci cand am primit-o dar pur si simplu ceva m-a oprit. Acum in schimb am devorat-o si recunosc ca abia astept sa iti povestesc despre ea.

Am citit primul volum un doua zile. Este genul de lectura putin erotica, dar in acelasi timp, te face sa fii curioasa ce se intampla Mia Saunders si daca trece cu bine peste fiecare luna.

Iti spun drep ca incepe putin ciudat primul volum, dar daca ai rabdare si citesti vei ajunge sa intelegi de unde vine titlul. Pe scurt Mia incepe sa lucreze ca dama de companie ca sa isi ajute tatal.

Acesta ajunge in spital dupa ce imprumuta multi bani de la camatari. Ajuns in coma cu o sora mai mica ce trebuie intretinuta, Mia alege aceasta meserie deoarece trebuie sa ii plateasca datoria tatalui ei.

Cu emotii si cu teama in suflet ajunge sa cunoasca primul sau client. Un tanar scriitor de scenarii de film ce doreste sa poata participa la diferite evenimente fara a fi vanat de diferite domnisoare dornice de imbogatire.

Cu scene fierbinti, jocuri de cuvinte dar si multe intampla interesante, Mia trece ajunge sa-l cunoasta pe Alec, un pictor francez, care o considera muza lui.

In luna martie, ajunge sa ii cunoasca pe Tony si pe Hector, doi barbati minunati, pe care ii ajuta intr-un mod total diferit.

Iti spun drept ca fiecare luna este diferita, fiecare client este special si de la fiecare invata cate ceva. Fiecare o schimba si o maturizeaza.

Am savurat primul volum si abia astept sa vad ce se intampla si in volumele urmatoare. Toate cele patru volume sunt imparite in cate trei luni. Cele patru volume au coperti ispititoare si le poti gasi pe Editura Univers.

Recunosc ca imi pare rau ca nu le-am citit atunci cand le-am primit, dar niciodata nu este timpul pierdut sa citesti o lectura fierbinte, plina de actiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *