Credite pentru nevoile tale!

Creditul de nevoi personale este barca de salvare a multor romani, care periodic doresc sa faca mici investitii in locuinta lor sau doresc sa plece intr-o vacanta, insa salariul nu ii ajuta. Nu este nicio rusine sa ceri un credit de nevoi personale, avand in vedere ca bancile sunt dispuse sa il ofere imediat ce clientii noi sau cei existenti il solicita.

Pe site-ul platformei VreauCredit.ro cei interesati pot simula suma unui credit de nevoi personale de care au nevoie introducand proprii termeni de rambursare. In functie de criteriile preferate de clientii, site-ul v-a genera o lista cu bancile compatibile cu cererea clientului. In acest fel, se evita neintelegerile pe care clientii le intampina des atunci cand au nevoie de credite pentru nevoi personale.

Cum definim un credit de nevoi personale?

Este un credit de consum pentru care nu trebuie mentionat scopul creditului si nu sunt solicitate dovezi ale utilizarii acestuia. Exista credite pentru nevoi personale (cu si fara ipoteca, care permit folosirea banilor in orice scop), cat si credite dedicate unei nevoi (care se folosesc strict pentru aceasta destinatie): credite pentru vacanta, studii, tratamente medicale, participare la seminarii, pentru achizitionarea de bunuri de folosinta indelungata.

Pe cine avantajeaza creditul de nevoi personale? 

Studentii – sa fii student nu este treaba usoara mai ales in Romania. Statul ofera o bursa modica celor care invata, insa pentru restul studentilor situatia devine si mai grea mai ales daca trebuie sa plateasca chirie sau daca sunt cazati intr-un regim de tip colegiu. Creditul de nevoi personale poate fi alocat si studentilor, mai ales daca sunt la primul job. In functie de vechime si salariu, studentii pot accesa un credit de nevoi personale rapid! 

Parintii tineri – aceasta categorie acceseaza creditele de nevoi personale chiar mai des decat studentii. Sa fii parinte tanar nu este usor, deoarece trebuie sa jonglezi intre cariera si cresterea copilului. Cresterea unui copil la randul ei implica foarte multe cheltuieli, de la vizite la medic, vaccinuri, jucarii, mancare si haine care trebuie schimbate cel putin odata la 6 luni, deoarece copiii cresc rapid. Un credit de nevoi personale poate acoperi astfel de cheltuieli, iar prin platforma Vreaucredit.ro, beneficiarii pot returna creditul in rate avantajoase stabilite de la bun inceput.

La ce trebuie sa ne uitam cand completam cererea pentru un credit?

Contractele de credit trebuie sa contina informatii complete, clare si usor de inteles, in limba romana. Aceste informatii vor fi detaliate sau explicate suplimentar de catre banca, la cererea expresa a consumatorului, inainte de semnarea contractului sub forma unei note, anexa la contract.

Ca si client al bancii aferente aveti dreptul de a primi, la cerere si gratuit, un exemplar din proiectul contractului de credit, inainte de a decide contractarea creditului – pentru a studia acasa toate prevederile contractului. Dupa semnarea contractului de credit, va puteti retrage din contract, in termen de 14 zile calendaristice, fara a invoca un motiv anume.

Toate aceste curiozitati legate de creditele de nevoi personale le gsiti online pe platforma Vreaucredit.ro, unde totul este explicat foarte clar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *