De ce masajul erotic este atat de popular si totusi nu se prea vorbeste despre asta?

Daca in anii comunisti iti permiteai sa vorbesti cu nonsalanta despre orice ar fi avut legatura cu viata intima, erai pus la zid. Intr-o ipocrizie maxima, societatea nu permitea sa iesi din anumite tipare, insa in viata privata lucrurile se dezlantuiau. Din cauza unor decizii la nivel de legi ale tarii – interzicerea avorturilor spre exemplu – multe femei au avut de suferit. Pentru ca despre viata sexuala nu se vorbea, metode de preventie ale sarcinilor nedorite nu se gaseau, dar lumea nici nu putea trai in abstinenta.

Acum lucrurile s-au schimbat sau cel putin partial. Militam pentru educatie sexuala in scoli, insa blamam masajul erotic. Este si acesta o relaxare, o altfel de „degustare” a vietii intime. Pentru cei care nu stiu, exista saloane exclusiviste de acest gen, cum este si cazul Artemis. Desi la prima vedere pare sa fie vorba despre o dezlantuire, despre o alegere a celor care nu isi respecta viata intima si prefera sa experimenteze liber, poate prea libertin, masajul erotic ii pune la incercare pe multi.

Saloane de masaj erotic si nu numai

In cadrul unor astfel de saloane nu se practica doar masajul pur erotic. Fanteziilor unora se refera la opulenta de a avea in atentia sa mai multe reprezentante feminine. Asadar masajul cu doua sau trei maseuze, cu  sampanie, cu dus asistat sunt cateva exemple despre tipurile de masaje ce pot fi alese din lista de servicii, cel putin la Artemis.

Ca o completare, decorul este unul atent pus la punct. Cei care pleaca din salon trebuie sa fie relaxati si sa revina cu drag. Asadar, sunt intampinati in decoruri atractive, moderne si cozy, in sensul in care au parte de intimitate. In unele cazuri masajul este realizat  cu uleiuri speciale, aromate, ce amplifica efectul relaxarii.

Cand au devenit astfel de masaje atat de populare? De cand sunt acestea un business atat de solid? Apareau pe piata din Romania prin anii 2000 si de atunci serviciile de acest gen sunt tot mai reinventate, variate si mai imbunatatite. Spre exemplu Artemis este considerat la ora actuala un salon de masaj erotic exclusivist.

Cine apeleaza la masajul erotic

Desi nu multi isi permit sa vorbeasca despre acest subiect, in realitate multi dintre reprezentantii masculini prefera o astfel de experienta. Poate fi un moment in care se simt rebeli, poate fi o aroganta, o experienta pe care si-o doresc cel putin o data in viata.

Poate surprinzator, insa exista si cupluri care prefera astfel de masaje. Vorbim despre cei care isi doresc sa aduca ceva nou in relatia lor, care isi consolideaza relatia prin a trai impreuna o experienta inedita. Sunt multe motivele pentru care ar alege aceasta cale, dar mai toate se rezuma la placere, la dorinta de nou, la ideea de a cauta cu maxima curiozitate acel altceva.

Pentru curiosi, Artemis are un sediu nou, iar programarile pot fi facute si online. Detalii in cadrul paginii oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *