Fonduri europene nerambursabile pentru femei

Buna draga mea, ce mai faci? Sper ca articolul meu te gaseste bine. Eu impreuna cu Maya ne-am pricopsit cu o raceala destul de urata, dar asta nu ma impiedica iti vorbesc despre un vis de-al meu.

Stii ca acum ceva am timp am cochetat cu ideea de a pune unghii cu gel acasa. Mi-a trecut prin minte si ideea de a deschide un salon, dar lipsa banilor m-a impiedicat si astfel am pus ideea in cui si am renuntat la ea. Totusi azi pot sa iti spun ca dupa ce m-am documentat pot spune ca am gasit solutia.

In primul rand trebuie sa iti spun ca daca doresti sa iti deschizi un salon de manichiura-pedichiura acasa ai nevoie de un spatiu special amenajat. Ce are nevoie de grup sanitar, pe lang la asta ai nevoie de diploma ce atesta calificarea ta in domeniu.

Iti pot spune ca Neotrust este ajutorul tau cand vine vorba de inceputul unei afaceri. Inainte sa iti spun mai multe despre ideea mea de a deschide un salon, hai sa iti pun mai multe despre Neotrust.

In primul rand trebuie sa stii ca vorbim despre fonduri europene nerambursabile pentru femei, pentru ca ei s-au gandit la noi. La faptul ca doar 30% din randul antreprenorilor sunt femei, dar asta nu inseamna ca nu aveam potential, ca nu putem razbante intr-o lume a barbatilor.

Este gresit sa gandim ca doar reprezentatii sexului masculin pot ajunge antreprenori de succes, acum cu ajutorul celor de la Neotrust poti pune bazele afacerii tale si poti sa iti indepliniesti dorinta de a avea propria afacere.

As minti daca ti-as spune ca nu imi surade idee de a avea propria mea afacere, de a avea un salon in care doamnele si domnisoarele sa se simta rasfatate. Stiu ce inseamna o zi din viata unei femei si la fel de bine stiu ca de mult conteaza sa ai acel loc un care sa te simti bine, sa uiti de probleme pentru cateva ore si practic sa iti incarci bateriile.

Daca punem pe lista cate face o femeie intr-o zi normala…ei bine cred ca as umple pagini intregi dar asta nu inseamna ca printre indatoriile zilnice, nu putem trece si conducerea unei afacerii.

Este important sa stii ca aici poti gasi o multine de informatii utile, lucruri pe care trebuie sa le cunosti atunci cand vrei sa accesezi fonduri europene pentru a pune bazele afacerii tale. De asemenea trebuie sa imi mai zic ai ca Neotrust este locul potrivit pentru tine draga mea, ei iti spun cum poti pune bazele afacerii tale.

Eu cu siguranta voi rasfoii site-ul si ma voi uita sa vad ce anume trebuie sa fac pentru a pune bazele salonului meu de manichiura-pedichiura. In primul rand pentru ca mi se pare important sa lucrezi pentru visul tau, sa faci ceea ce iti doresti si sa ajungi sa acolo unde visezi.

Dar inainte de a finaliza, trebuie sa te anunt ca ai nevoie de rabdare si multa ambitie, pentru ca este un fapt dovedit….nu toate afaceriile au succesul dorit inca din prima zi, dar prin munca si dedicare poti face orice posibil.