Hex Hall de Rachel Hawkins – Secretul – Recenzie

Buna draga mea, azi pot sa iti spun ca am terminat volumul doi din Hex Hall, si da-mi voie sa iti spun ca este una dintre cele mai captivante serii pe care le-am citit pana acum. Daca despre primul volum spuneam ca seamana izbitor de mult o alta serie pe care am citit-o, ei bine volumul doi este captivant si te tine cu sufletul la gura pana la ultima fila din carte.

In primul rand povestea continua pentru Sohpie, adolescenta demon care este trimisa de tatal ei si cei din Consiliu la Hecate – o scoala special realizata pentru monstrii, cum este era dar si ceilalti copii – vampiri, vrajitori, zane, varcolaci – sau pe scurt Prodigium. De aici incepe aventura celui de-al doilea volum – Hex Hall – Secretul.

Dupa moartea strabunicii ei Alice – un demon adus la „viata” prin magie de un sabat de vrajitoare, totul se termina rau, pentru ca pe langa omorarea demonului, isi mai pierde viata si o colega de scoala de-a Sophiei.

Astfel totul ajunge iar la urechile Consiliului si dupa ce eroina nostra decide sa se supuna Deposedarii, un ritual destul de periculos ce o poate omora. Pentru a sta de vorba de vorba cu Sophie, vine tatal sau – seful Consiliului care ii cere sa mearga pe durata vacantei in Anglia.

Impreuna cu aceasta pleaca si prietena ei Jenna dar si Cal, dar in acelasi timp pleaca cu presimtirea ca nu se vor mai intoarce vreodata la Hecate. Oare asa sa fie?

Actiunea acestui volum scris de Rachel Hawkins, se petrece in Anglia, la sediul Consiliului, un domeniu ce poarta numele Abatie Thorne. Aici eroina noastra afla o nultime de lucruri, dar oare toate sunt adevarate.

Printre adevarurile pe care le afla, de numara si acela ca este logodita cu un mag, si ca acesta stia de la bun inceput ce este. Totusi inima ei bate pentru Archer Cross, magul ce a trecut de partea celor de la L’Occhio di Dio.

Oare ce se va intampla cu cei doi? Iubirea lor este reciproca s-au Archer s-a folosit de Sophie pentru a afla mai multe informatii din interior dar si despre ea.

Demoni, vampiri, vrajitoare, tradari, razboi dar si multe alte intamplari la fel de interesante vei gasi in volumul doi. Pe acesta impreuna cu celelalte doua volume le gasesti disponibile pe Libris.ro.

Trebuie sa iti zic ca deja am inceput ultimul volumul si este la fel de interesant ca acesta, dar pentru ca nu am vrut sa divulg detalii importante din cel de-al treilea volum, am decis sa iti povestesc despre el acum, inainte sa termin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.