Hex Hall – Fascinatia de Rachel Hawkins – Recenzie

Buna draga mea, oficial iti pot spune ca am gasit ce mai frumoasa serie cu fantasy pe care am citit-o vreodata. Mi-a placut enorm si am citit-o pe nerasuflate. Mi-a placut povestea, actiunea dar si persoanejele. Mi-a placut cum este conturata actiunea dar si cum fiecare personaj este perfect ales in functie de actiune.

Hex Hall – Fascinatia este ultimul volum din serie, iti pot spune drept ca multe lucruri se rezolva si se leaga in acest volum, si in acelasi timp toate piese puzzle-ului se potrivesc perfect pentru Sophia, care este demon, nu o vrajitoare neagra asa cum credea ea.

Sfarsitul celui de-al doilea volum m-a lasat cu suflet trist, asa ca nerabdarea de afla ce se intampla cu Archer, Jenna si Cal m-a facut sa o incep imediat. Noroc ca le-am gasit pe Libris.ro pe toate trei si astfel nu am fost nevoita sa astept mult timp.

Am devorat-o ca pe primele doua. Dar cumva povestea se complica si te face sa stai in suspans pana la sfarsit. In acest volum eroina noastra ajunge sa afle intreaga poveste despre trecutul ei. Afla ca mama ei face parte dintru neam de vanatori de mostrii dar si ca surorile Casnoff nu sunt tocmai ceea ce par.

Intr-un fel sau altul ajunge inapoi la scoala Hecate, chiar daca nu mai are puteri, totusi pentru ca multe lucruri se petrec ajunge sa faca un ceea ce surorile Casnoff spera. Trebuie sa iti spun ca un demon poate fi controlat de creatorul lui, de asta se teme Sophie, oare va avea putere sa reziste acestora, sau se va adeverii ceea ce oglinda ii zice?

Hex Hall – Fascinatia este o carte suprinzator de interesanta, plina de actiune, menita sa te faca sa afli ceea ce se intampla cu eroina noastra.

Iti spun sincer ca nu ma asteptam sa imi placa asa de mult, fiind prima oara cand citesc ceva scris de Rachel Hawkins si cu siguranta voi mai cauta si alte carti scrie de acesta.

Hex Hall este o serie interesanta, cele trei volume le gasesti pe Libris.ro si te sfatuiesc sa le achitionezi pe toate trei, pentru ca fiecare volum se termina in asa fel incat iti vei dori sa afli continuarea.