Sarbatoreste iubirea cu Notino.ro

Ai vazut ca ne apropiem cu pasi repezi de Ziua Indragostitilor, o zi destul de importanta pentru fiecare cuplu, dar in special pentru cei ce sarbatoresc varianta imprumutat, in locul celei autohtone.

Candva o sarbatoream si eu, dar acum ca timpul a trecut, consider ca iubirea trebuie sarbatorita oricand, nu doar la ocazii speciale. Acesta fiind si motivul pentru care eu nu mai sarbatoresc aceasta zi, dar nu despre asta vreau sa vorbim azi, ci despre suprizele pregatite de Notino, special pentru Ziua Indragostitilor.

Pentru ca vorbim despre o zi in care celebram ambele sexe, da doamnelor, si domnii de langa noi asteapta sa primeasca o atentie, nu doar noi. M-am gandit sa aleg ceva interesant care sa fie in folosul celor doi.

In primul rand trebuie sa il cunosti pe cel sau pe cea de langa tine, nu ii poti oferi un cadou doar de dragul de-al oferii, asa ca hai sa iti arata cateva exemple de cadouri ce se potrivesc pentru aceasta ocazie.

Asa cum spuneam putin mai sus, este important sa cunosti cat de cat persoana caruia ii este destinata, pentru ca altfel risti sa faci cum am facut eu. Acum multa vreme, primul cadou facut sotului, nu a fost tocmai pe placul lui, pentru ca printre produsele daruite se afla si o ciocolata cu alune, si ce crezi…el nu mananca alune.

Pe Notino gasim mereu o multime de produse si idei de cadouri de valentines day, idei interesante, vei gasi pe site, atat seturi complete cat si parfumuri atractive.

Iti spun sincer ca anul acesta nu am ales nimic pentru sotul meu, si sunt absolut sigura ca nici eu nu imi va cumpara nimic. In primul rand pentru ca asa cum iti ziceam putin mai sus, noi sarbatorim iubirea in fiecare zi, asa cum consider ca este normal. La fel cum bine spune experia „cu o floare nu se face primavara”, in aceeasi situatie este si aceasta sarbatoare. Nu iti poti manifesta iubirea doar in zilele speciale, ci tot timpul.

Chiar daca acum am pus accentul pe aceste cadouri de valentines day, trebuie sa stii ca pe site vei gasi mereu promotii dar si produse perfecte pentru persoana de langa tine. Eu una imi iau destul de des sotului meu produse de pe site, pentru ca stiu ca ii plac, dar in acelasi timp isi alege singur produsele dorite, pentru ca nu vreau sa am surpize.


Nu te gandii ca nu-l cunosc suficient, dar pur si simplu de cele mai multe ori, vrea sa incerce produse noi, si pentru ca de fiecare data vrea sa incerce un nou parfum, prefer sa il aleaga el.

In concluzie Notino ne pune la dispozitie cadouri de valentines day pentru ea dar si pentru el. Vine in ajutorul nostru cu ideii indraznete care sa ne aduc mai aproape de persoana iubita. Pe langa asta sunt mereu cu un pas inainte si de fiecare data vin in ajutorul nostru cu produse si promotii atractive.