5 motive pentru care firmele de mutari mobilier te ajuta sa faci economii

Persoanele care se muta dintr-o locatie in alta, indiferent daca este vorba despre angajatii unei firme sau despre cei care isi schimba locuinta, cauta cele mai economice metode de a face asta. Chiar daca firmele de mutari mobilier au costuri ce pot parea mari, in realitate exista mai multe motive pentru care colaborarea cu specialistii te ajuta sa faci economii atat pe termen lung, cat si pe termen scurt.

Firmele de mutari mobilier asigura dezasamblarea

Inainte ca mobila sa fie mutata trebuie sa fie dezasamblata pentru a putea fi incarcata in mijloacele de transport. Daca incerci sa demontezi singur mobila exista riscul de a o deteriora mai ales atunci cand nu stii exact ce trebuie sa faci si nu ai ustensilele necesare. Daca lucrezi cu ustensile improvizate, fortezi suruburile si alte elemente de prindere sau bruschezi zonele de imbinare ale mobilierului, este foarte posibil sa strici aceste piese si sa fii nevoit sa le inlocuiesti. Lucrand cu specialisti, acest lucru nu mai reprezinta o problema pentru ca au suficienta experienta incat sa ofere cele mai bune rezultate.

Mutari mobilier – transportul in masini adecvate

Transportul este o alta mare bataie de cap a celor care se muta. Numeroase piese de mobilier sunt masive si nu pot fi transportate cu masina personala. De asemenea, atunci cand nu stii exact cum se pun obiectele in mijlocul de transport pentru a nu le deteriora exista riscul de a le zgaria, sparge sau rupe. Apeland la specialisti care stiu exact cum trebuie manipulata mobile, aceste riscuri dispar.

Tot la capitolul transport, in orasele mari asa cum este si capitala, cele mai multe persoane apeleaza la mutari mobilier Bucuresti pentru faptul ca daca ar transporta personal toata mobila ar cheltui mult mai mult pe benzina, ar pierde foarte mult timp si chiar ar fi nevoite sa isi ia concedii sau zile libere pentru a definitiva procesul de mutare.

Amblarea adecvata a mobilierului

Pentru ca mobila si alte obiecte sensibile sa fie transportate in cele mai bune conditii este nevoie de folii de amortizare a socurilor cu bule de aer sau cu perne mari de aer, hartie de protectie, cutii, cartoane si folii clasice. Toate acestea implica si costuri insa cei care apeleaza la o firma mutari mobilier nu trebuie sa isi mai faca griji in acest sens, pentru ca specialistii vin deja echipati cu toate aceste produse.

Reasamblarea mobilierului

Dupa ce mobila a ajuns in conditii de siguranta in noua locatie, firmele care se ocupa de transport au si servicii de reasamblare. Este recomandat ca si in aceasta etapa sa fie implicati specialisti pentru ca mobila sa fie corespunzator asamblata.

Toate acestea sunt beneficii pe termen lung, dar si pe termen scurt. Daca mobila nu se strica ea va putea fi folosita in noua locatie, iar daca este bine asamblata va putea fi utilizata pentru o perioada lunga de timp fara sa necesite interventii sau fara sa genereze riscuri de ranire asupra persoanelor din locuinta sau birou. Tinand cont de toate aceste aspecte se poate trage concluzia ca firmele specializate ofera posibilitatea de a face economii tuturor persoanelor care vor sa se mute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.