Calendar Girl 2 de Audrey Carlan – recenzie

A trecut ceva vreme de cand am terminat acest volum, l-am citit si pe cel de-al treilea si ultimul volum – cel de-al patrulea este trecut de jumatate, dar pentru ca mi-au placut enorm, pur si simplu am ales sa le citesc in continuare si sa las recenziile pe mai tarziu.

Recenzia primului volum o gasesti aici, si iti pot spune ca nici cel de-al doilea volum nu este mai prejos. In primul rand pot sa iti spun ca aventura Miei continua si urmatoarele trei luni sunt la fel de palpitante si fierbiti ca primele trei.

Daca in primul volum are parte de trei barbati uimitori, ce ar face orice pentru ea, in cel de-al doilea volum ajunge in Boston – alaturi de o vedeta a sportului, apoi ajunge in Hawaii, unde participa la o campanie pentru femei cu forme, pentru ca daca ai citi primul volum, sau prima recenzie…vei intelege ca Mia Saunders nu este o slabanoaga ci o femei cu forme apetisante, ce face orice barbat sa intoarca capul dupa ea.

Cu gandul inca la primul sau client, ajunge in Hawaii unde il cunoaste pe Tai, un model alaturi de care va avea parte de o luna incendiara, dar pe care il va ajuta sa isi gaseasca femeia ce urmeaza sa ii fie sotie.

Ultima luna – iunie – este una destul de dificiala pentru eroina noastra, in Washington totul se schimba. Desi intial totul parea usor, si nu trebuia decat sa arate bine la bratul unui parlamentar…sper sfarsitul perioadei contractuale…totul se schimba si increderea in puterile proprii ii sunt zdruncinate.

Desi trece printr-o perioada dificiala afla ca Tai in Hawaii o considera ca pe o sora, Manson din Boston – celebru sportiv – la fel si face tot ce ii sta in putiinta ca cel ce i-a facut rau, va platii.

In cele sase luni in care practica meseria de dama de companie, Mia se descopera pe sine, dar in acelasi timp descopera ca are o multime de prieteni, ca fiecare luna si fiecare client o considera parte din familie.

Oare ce se va intampla cu eroina noastra, va trece cu bine peste incercarile aparute in pe parcursul lunii iunie, oare va mai practica aceasta meserie? Eu recunosc ca am citit si volum urmatorul – lunile iulie, august si septembrie sunt pline de aventuri dar si reintalniri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.