Siropul de afine, un boost de energie pentru sanatate

Se spune ca suntem ceea ce mancam si in mare parte este adevarat. Sanatatea noastra reflecta grija pe care o avem fata de organism, iar obiceiurile alimentare vorbesc cel mai limpede despre asta. De multe ori, nestiinta este motivul pentru care ne confruntam cu tot felul de afectiuni. Grija pentru sanatatea proprie insa ar trebui sa fie o preocupare generala. Informarea este o posibilitate astazi, deci nestiinta este doar un motiv, o scuza.

Piata abunda astazi in tot felul de produse care promit sa sustina o sanatate de neclintit si o stare de bine corespunzatoare. Capacitatea de a face selectia intre cele care sunt cu adevarat eficiente si produsele care fac mai mult rau decat bine si-o dezvolta fiecare. In orice caz, este de preferat ca inainte de a urma orice tratament naturist, sa consulti si medicul personal, pentru a afla parerea celui care iti cunoaste istoricul medical.

Dar fara a mai insista pe astfel de detalii, vom discuta in continuare despre sirop de afine. Aceste fructe recunoscute pentru proprietatile excelente ce le caracterizeaza. Multi stiu despre acestea ca sunt sustinatoare de baza ale dietelor de detoxifiere, insa in realitate efectele lor sunt mult mai multe. Desigur, ca in cazul oricarui alt supliment alimentar, nici acesta nu reprezinta un inlocuitor al meselor sanatoase de peste zi, ci vine ca o completare a acestora.

Sirop de afine, cu miere sau fara zahar, pentru energie si vitalitate pe tot parcursul zilei

Afinele sunt celebre pentru continutul de antioxidanti care curata organismul de diverse toxine, imbunatatind cu succes metabolismul. In varianta propusa de Manicos – producator autohton de suplimente si produse naturiste, respectiv siropuri de afine – iata care sunt beneficiile pe care le ofera organismului.

Siropul de afine, fara zahar, va deveni aliatul tau prin actiunea fiziologica cu spectru larg pe care o prezinta. Este un antidiareic excelent, are actiune diuretica, mineralizanta, antioxidanta si tonica.

Este renumit pentru eficienta cu care stimuleaza acuitatea vizuala, deci reprezinta o recomandare in cazul in care resimti oboseala la nivelul ochilor, ai vedere incetosata. Este desigur un stimulent in acest sens – consultul oftalmologic nu ar trebui lasat pe plan secund.

De amintit este si actiunea hipoglicemianta a unui astfel de sirop disponibil in portofoliul de produse de la Manicos. Acesta poate fi consumat si pentru continutul bogat de antociani, vitaminele C, B1, B2, taninuri si saruri minerale. Alimentatia umana este considerabil imbunatatita datorita antioxidantilor naturali continuti, precum si vitaminelor.

Bineinteles, pentru a beneficia de efectele dorite, este ideal sa urmezi recomandarile producatorului privind administrarea acestui sirop de fructe, o schema optima de consum. Spre exemplu, un adult va lua 1-3 linguri din produs, de trei ori pe zi. Acelasi numar de lingurite poate fi dat si unui copil. Cand treci prin perioade de surmenaj fizic sau intelectual, poti mari doza.

Pe timp de vara, spre exemplu, poti servi siropul ca bautura racoritoare, diluat cu apa. Bineinteles, inainte de a incepe un astfel de tratament, e ideal sa te testezi pentru toleranta la produs. Afla mai multe despre siropuri naturale pe manicos.ro, de unde il poti comanda la un pret rezonabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *