Ticalos la patru ace de VI Keeland Penelope Ward – recenzie

Buna draga mea, in acest weekend am terminat cartea primit de la Libris.ro. Da-mi voie sa iti zic ca este prima carte citita, scrisa de aceasta autoare, dar cu siguranta nu va fi ultima.

Ticalos la patru ace de VI Keeland, Penelope Ward intra in categoria cartilor sexy dar si interesante. Dupa cum ai vazut este incadrata in seria Eroscop si la fel ca prima citita ( Mister O ) si aceasta este la fel de interesanta, dar totusi nu asa de picanta pe cat ma asteptam.

Are expresii vulgare si parti destul de incinse, dar nu exagerat. Totusi hai sa iti povestesc putin despre actiune.

Totul incepe in tren, unde Soraya il observa pe Graham, un barbat frumos, dar destul de arogant. Aceasta suprinde o discutie la telefon intre barbatul aratos si secretara acestuia, si ajunge la porecla Ticalos la patru ace.

Cand Graham cobora din tren, isi uita telefonul si Soraya il ia, cu intentia de a-l inapoia. Totusi…inainte de a face asta…ajunge sa se uite in telefon la fotografiile acestuia, si incearca sa afle cat mai multe detalii despre el.

Situatia se complica atunci cand incearca sa ii inapoieze telefonul, si observa ca domnul Ticalos nu se oboseste sa o primeasca. Ca rasplata ii trimite trei poze ( destul de interesante ) cu ea, si mesajul „Mamei tale i-ar fii rusine cu tine”

Atat fotografiile cat si mesajul in bulverseaza si in acelasi timp il starnesc pe Graham. Asa ajung astfel sa aiba o conversatie prin sms-uri si prin intermediul unei rubricii din revista la care lucreaza Soraya.

Atmosfera se incince si lucrurile se petrec intr-un mod destul de captivant si de aceea Ticalos la patru ace de VI Keeland si Penelope Ward este o carte ce te prinde.

Iti spuneam putin mai sus ca o gasesti pe Libris.ro si daca iti place acest tip de lectura, te sfatuiesc sa o cumperi. Este o carte incitanta, plina de actiune si eu pot recunoaste ca mi-a placut. De asemenea este usor de citit.


In categoria Eroscop vei gasi si alte titluri la fel de incitate ce acestea, de aceea cu siguranta vei mai gasi aici recenzii ale cartilor ce se regasesc aici.

Un comentariu la „Ticalos la patru ace de VI Keeland Penelope Ward – recenzie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *