Trei perechi de pantaloni de la Femmelux.com

Buna draga mea, acum ceva vreme iti arata pe pagina de Facebook a blogului ca mi-am luat trei perechi de pantaloni de la Femmelux.con. Iti povesteam atunci ca raceala nu imi dadea pace, dar ca totusi voiam sa iti arat ce produse mi-am luat.
Recunoc ca mi-a fost putin teama cand am cumparat pantalonii, pentru ca prima data cand mi-am comandat o pereche de pantaloni de pe site, i-am luat prea mici, si nu imi vin. Stiu chiar ca ti-am arata perechea si ca am rugat o prietena sa ii probeze.

Ei bine de data aceasta mi-am luat trei perechi totul diferite – una este de training, o pereche este stil colati – gen piele si o pereche sunt sport dar stil army.
Pe langa aceste trei perechi de pantaloni mi-am luat si un tricou, pe acesta nu l-am nimerit…fiind modelul cu buricul gol, si iti voi spune sincer…astfel de tricouri…purtam cand eram copil, acum in schimb chiar nu ma atrage absolut deloc.

Tricoul l-a probat o prietena de-a mea, si iti pot spune ca ei i se potriveste perfect si ii vine foarte bine.

Acesta este tricoul. Imi place materialul dar regret enorm ca nu mi se potriveste. Totusi stiu sigur ca prietenei mele ii place si il va purta cu drag. Pe langa aceste tricouri, pe site poti gasi trousers, modele frumoase, potrivite pentru orice sezon.

Prima pereche de pantaloni este aceasta. Este de trening, dintr-un material foarte ok, greu si placut la atingere. Cand mi-am ales acesti pantaloni optam pentru o corset dresses dar pentru ca eu nu port rochii…am decis sa aleg aceste trei perechi de pantaloni.
Urmatoarea pereche de pantaloni, este o pereche imitatie de piele. Este prima data cand optez pentru o astfel de pereche de pantaloni, si trebuie sa recunosc ca imi place foarte mult.Am ales sa ii port cu alte doua produse la de Femmelux.com, tricoul si trench-ul ti le-am prezentat data trecuta.
Aceasta pereche de pantaloni am ales-o marimea 14, si imi vine foarte bine.
Tot pe site poti gasi atata acesti pantaoni/colanti dar si black lace bodysuit, modele destul de interesante, care te poate scoate in evidenta daca ai silueta potrivita.
Ultima pereche de pantaloni, este stil army, aceasta mi-ar fi placut sa fie disponibila si marimea 14, eu mi-am luat 12 si imi este putin cam mica. Inca din copilarie mi-am dorit o astfel de pereche de pantaloni, stiu ca la un moment dat se purtau si erau in trend. Acum desi mi-am ales o pereche putin cam mica, ma voi ambitiona si voi reusi sa slabesc, pentru a ajung la marima 12, cum sunt acesti pantaloni.
Draga mea pe site vei gasi o gama larga de jeans, modele interesante, clasice, sau rupti asa cum se poarta.
Iti mai pot spune ca cele patru produse alese sunt foarte bune, din punct de vedere al calitatii, atent lucrate si ca au ajuns la posta locala.

Ma bucur ca am mi-am facut curaj sa comand pantalonii acestia, fiecare pereche este speciala si imi place foarte mult. Daca initial imi era teama si nici nu purtam pantaloni stil colanti, da-mi voie sa iti zic ca de data asta acestia imi plac foarte mult. Pe langa asta se aseaza pe mine si chiar imi place cum se vede.

Cu siguranta ma voi uita pe site sa vad ce alte modele de pantaloni mai au disponibili, marimea 14, pentru ca acum stiu sigur ca marimea aceasta mi se potriveste si nu voi avea suprize atunci cand vine coletul. De asemenea imi voi comanda si alte tricouri sau bluze, dar pe viitor ma voi uita cu atentie, sa fiu sigura ca nu voi alege iar un model cu buricul gol. Nu ma deranjeaza ca il poarta prietena mea, dar fiind realizate dintr-un material foarte bun calitativ, chiar vrea sa am cateva astfel de tricouri in garderoba mea.

Femmmelux.com este magazinul online, unde am gasit pantaloni pe placul meu, dar si marimi disponibile pentru marimea mea. Desi cred ca am reusesc sa topesc cateva kilograme, inca mai am de dat jos, dar pana atunci cu siguranta voi alege marimea 14 cand vine vorba de haine pentru mine.

Pana cand iti voi prezenta alte produse, te invit sa imi spui parerea ta despre produsele alese.