2 oferte de team building in strainatate

O ieșire în natură alături de prieteni este mereu binevenită. Însă când ieșirea este bine organizată, plină de activități, adrenalină și noi locuri de explorat, entuziasmul crește considerabil. Dacă ești în căutarea unor activități pe care nu ai ocazia să le practici zi de zi, apelează cu încredere la echipa Vertical Adventure și alege una dintre cele două oferte de team building în străinătate pe care aceștia le au programate pentru anul acesta.

Canyoning & Trekking pe insula Samothraki – Grecia

Perioada de desfășurare 15 – 23 august 2020.

Departe de plajele supraaglomerate și hotelurile supradimensionate veți descoperii munți și canioane spectaculoase. Această tură se adresează tuturor celor care doresc să iasă de pe potecile bătute de prea mulți turiști și să exploreze natura în toată frumusețea ei. Pentru cei care vor să trăiască la prima mână experiențe autentice și să se întoarcă cu mai mult decât un checklist bifat.

Printre activitățile pe care dornici de această aventură le vor practica sunt: canyoning, trekking, explorare insulă, relaxare pe plajă, înot în Marea Egee, jocuri de societate, gătit împreună și vizitarea punctelor de interes local.

Cazarea se va face la pensiunea unei familii locale, oameni foarte amabili și ospitalieri.

Camerele sunt de 2 sau 3 persoane cu frigider și baie proprie. Aveți la dispoziție o bucătărie de vară și toate ustensilele necesare pentru autogospodărire. De asemenea Wi-fi, curte mare cu copaci umbroși, un grătar exterior pentru gurmanzi și acces 24/7 la Marea Egee, deoarece locația este amplasată exact pe malul mării.

Costul unei asemenea aventuri este de 2700 lei/persoană, care include:

 • echipamentul necesar coborârii canioanelor;
 • ghizi de canyoning calificați;
 • instructaj detaliat la fața locului pentru a te putea bucura de explorare în siguranță;
 • fotografii și filmări calitative;
 • cazare pentru 7 nopți în camere duble sau triple, acces la bucătărie de vară;
 • o săptămână memorabilă;

Pentru mai multe informații sau rezervarea unui loc, contactează-l cu încredere pe unul dintre organizatori la numărul de telefon 0725 214 194 – Călin sau adresa de email calin@verticaladventure.ro.

Via – Ferrata în Dolomiți – Italia

Perioada de desfășurare 1 – 9 august 2020.

Abrupturile din Dolomiți sunt terenul de joacă perfect pentru a evada din caniculă orașului în mijlocul verii și pentru a cățăra pereți de stâncă și crește spectaculoase. Aici ai ocazia să urci pereți abrupți cu ajutorul echipamentului specific de Via Ferrata! Locuri altfel inaccesibile fără o pregătire serioasă în alpinism, aici le poți explora cu ajutorul sistemului montat în stâncă.

Costul unei asemenea aventuri este de 2450 lei/persoană, care include:

 • cazare la camping pentru 8 nopți;
 • echipamentul necesar turei de Via Ferrata;
 • instructaj la fața locului pentru a te putea bucura de urcările pe munte în siguranță;
 • ghidaj pe rutele de Via Ferrata;
 • fotografii calitative;

Pentru mai multe informații sau rezervarea unui loc, contactează-l cu incredere pe unul dintre organizatori la numărul de telefon 0725 214 194 – Călin sau adresa de email calin@verticaladventure.ro.

În cazul în care una dintre cele doua oferte de team building în străinătate ți-au facut cu ochiu, nu ezita să contactezi echipa Vertical Adventure sau să suni la numărul de telefon găsit în articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *