Igiena este pe primul loc, nu doar in momente de pandemie

Buna draga mea, azi voi vorbi despre igiena, despre ce înseamnă pentru mine ca și femeie dar și cum facem fata noi ca și familie cu aceasta pandemie.

Știi deja ca majoritatea magazinelor online cât și cele fizice au pus accentul pe igiena și pe produsele pentru curățenie, asa ca Notino vine în ajutorul nostru cu o promoție interesanta, de care pot recunoaște ca ma profitat din plin.

Îți spun drept ca m-am bucurat când am văzut ca pe Notino beneficiez de transportul gratuit la produsele de igiena. Asa ca am ales doua geluri de dus, un șampon, o masca și doua parfumuri.

Trebuie sa recunosc ca gelul de dus de la Dove este absolut genial, este primul gel de dus care își menține mirosul pe piele. Nu ma așteptăm să îmi placa asa de mult dar pur și simplu faptul ca după ce termin dusul mirosul persista, ma face sa îl laud și să-l recomand.

Trebuie sa iti zic ca pe lângă geluri de duș pe site găsesc aceeași promoție și la produsele pentru igiena dentara dar și alte produse destinate curățeniei și igienei persoanale.

Îți pot spune sincer ca îmi place enorm de mult faptul ca s-au gândit la noi în aceasta perioada și ca au făcut achiziționarea produselor mult mai ușor și mai la îndemână noastră.

Pe langa faptul ca aleg sa folosesc produse de maini – sapun lichid si dezinfectant – am ales sa nu neglijez aspectul mainilor mele, asa ca in comanda ce urmeaza voi comanda creme de maini, pentru ca de la spalatul prea des mainile au de suferit. Ca sa nu mentionez si faptul ca primavara pielea noastra are nevoie de suport, pentru ca vremea schimbatoare ii poate dauna.

Eu una am ajuns sa simt unele schimbari, si chiar daca le-as pune pe seama varstei, cred ca pur si simplu o crema de maini poate face minuni, la fel si o lotiune de corp, acestea ajuta pielea sa treaca cu brio peste schimbarea de anotimp.

In concluzie, trebuie sa iti zic ca imi plac foarte mult produsele alese, fiecare este exact asa cum ma asteptam si cu ajutorul lor fetita mea v-a inelege ca igiena este importanta si ca trebuie sa avem grija de noi indiferent ca vorbim de pandemie sau de orice perioada obisnuita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *