Igiena orala este importanta

Buna draga mea, o noua saptamana a inceput si azi vreau sa vorbim despre un subiect destul de delicat. Daca pana acum ai fost alaturi de mine ai inteles cat de importanta este igiena orala pentru mine si cat de multa atentie ii acord zi de zi.

Din punctul meu de vedere este important sa ne periem dantura de doua ori pe zi, eu una incerc sa ii transmit aceste informatii sau obiceiuri – mai bine spus, si fetitei mele. Ca sa am succes in acest aspect in fiecare dimineata si seara ne periem dintii impreuna. Acesta este un obicei de-al nostru si recunosc ca intr-un fel sau altul s-a format o legatura mai speciala intre noi.

Recent am achizitinat de pe Notino.ro cateva produse interesante, doua parfumuri, pentru mine si sotul meu, un nou pachet de tablete efervescente pentru baie, un set cu pasta de dinti si periuta, dar si doua periute de dinti din bambus.

Stii ca o periuta de dinti trebuie schimbat atunci cand prezinta semne de uzura sau o data la 3 luni, de aceea eu am ales sa cumpar periuta de dinti din bambus fin.

Auzisem de mult de acest tip de periute de dinti, dar in zona in care locuiesc eu nu se gasesc, asa ca am profitat de ocazie cand le-am gasit pe Notino, mai ales ca m-am bucurat si de transportul gratuit.

Trebuie sa iti zic ca aceste periute de dinti au perii mai moi, pentru un periaj bland dar cu efect. Tot la aceasta comanda am adaugat si un set de pasta de dinti cu periuta, trebuie sa iti zic ca pasta este de culoare neagra si are efect de albire.

Intr-un fel sau altul eu sunt Toma Necredinciosul dar da-mi voie sa iti zic ca intradevar am observat o diferenta si dintii mei sunt mai albi.

Pe langa cele prezentate de mine, pe site-ul celor de la Notino.ro vei gasi si alte produse mentine sa iti ofere o igiena dentara corecta, vei gasi atata pasta de dinti, periute de dinti clasice dar si electrice, important este ca tu sa alegi ceea ce consider ca este ok pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.