Trei produse de la Essence care m-au cucerit

Buna draga mea, prima data cand am auzit de Essence a fost acum mult timp, prima data am vazut gama lor larga de oje si pentru ca sunt un mare fan unghiilor colorate…era imposibil sa zic pas nuantelor disponibile la aceasta marca.

Dupa ce mi-am achizitionat cateva oje si m-am convins de calitatea produselor, a venit vremea sa incerc si alte produse de la Essence, daca am inceput cu ojele am trecut imediat la fondul de ten.

Am citit o multime de recenzii si toate au fost favorabile, asa ca am plasat comanda si mi-am luat doua flacoane de fond de ten Stay All Day 16h.

Desi ma gandeam ca nu voi nimeni nuanta potrivita tenului meu, trebuie sa iti zic ca pentru tenul meu este perfecta nuanta 20 soft nude este ceea ce am eu nevoie.

Pe langa cele doua flacoane de fond de ten, in colectia mea se regasesc si cele doua produse de la acelasi brand, un luciu de buze si o trusa de farduri.

Imi place acest fond de ten pentru ca acopera foarte bine, pe langa asta are un miros placut, dar si pompita. Mi se pare extrem de important faptul ca poti doza produsul, astfel nu il irosesti.

Desi am fost cucerita de acest brand din cauza gamei variate de lacuri de unghii, pe Notino inca nu am gasit aceea gama variata pentru care sunt renumiti cei de la Essence.

Pe langa asta acum ceva vreme in fiecare an in luna decembrie, realizau un concurs cu un calendar advent, acolo am aflat ca au si altfel de produse, nu doar lacuri de unghii, pe langa asta am un mascara genial, pe care abia astept sa-l comand si sa il folosesc.

Iti pot spune ca in aceasta Notino vei gasi atata fondul de ten Stay All Day 16h dar si alte produse, si chiar daca eu nu ma machiez destul de des, consider ca este important ca atunci cand ies din casa, sa am ceea ce am nevoie pentru a arata impecabil.

In concluzie, Essence este brandul pe care il voi aprecia de fiecare data cand am nevoie de ceva, voi verifica daca produsul respectiv se regaseste in gama lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *