Craciunozarul și Vrăjitoarea Iarna de Tom Fletcher – Recenzie

Bună draga mea, deși zilele de afara nu ne duc cu gândul la iarna mi-a fost imposibil sa refuz tentatiei de a călători încă o data cu William la Polul Nord. Acum ceva vreme v-am povestit cum Willy l-a întâlnit pe Craciunozaur și cum a salvat Crăciunul, ei bine…a venit timpul ca, credinta copiilor sa fie pusa la încercare și trebuie sa iti zic ca mi-a fost puțin teama ca nu vor reuși sa duca la bun sfârșit ceea ce aveau de făcut.

Vei spune ca sunt nebuna ca citesc cărți de copii dar dă-mi voie sa iti zic ca Tom Fletcher este un autor genial și ca fiecare poveste scrisa te face sa te reîntorci în perioada copilărie.

Daca în primul volum tatăl lui William o cunoște pe Pamela, mama Brendai o fata ce ii face necazuri lui William. Totuși se pare ca lucruri merg bine și cei doi se muta împreună în casa micuța dar totuși călduroasă a familie Tunder.

Cand Moș Crăciun le oferă posibilitatea unei excursii la Polul Nord aventura începe. Ajung sa o cunoască pe misterioasa Vrăjitoarea Iarna și cumva sa o vadă pe mama lui,    William își dorește sa o revadă dar totul capătă o alta întorsătură.

Primește din partea lui Moș Crăciun un bob magic care are menirea de-ai îndeplini orice dorința dar acesta ajunge în mâinile greșite… Oare ce se va întâmpla mai departe?

Am intrat în posesia acestui volum cu ajutorul celor de la Libris.ro unde le poți găsi pe amândouă.

Prima data am descoperit cartea Craciunozarul în urma cu vreo 2 ani, în perioada în care lucram într-un depozit cu multe cărți, am primit-o cadou de Crăciun dar abia anul acesta am reușit sa o citesc. O recomand atâta copiilor cât și adulților, în primul rand pentru ca este o poveste magica ce te ajuta sa redevii copil, cel puțin pe toate perioada aventurii.

Craciunozarul și Vrăjitoarea Iarna este o carte uimitoare ce nu trebuie sa iti lipsească din biblioteca mai ales dacă ai copiii. Este o poveste unica, plina de amuzament și de magie ce pur și simplu te face sa bucuri de aceea perioada magica din an.

În concluzie acest volum este la fel de special ca primul. Autorul știe cum sa te facă sa ramai alături de personajele cărții și chiar dacă am lăsat de mult anii copilăriei în urma, am savurat acest moment de respiro și m-am bucurat exact ca un copil când am ajuns la finalul aventurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *