Eveline Argan Elixir si Evelin 8in1 are grija de unghiile mele – review

Buna draga mea, de mult nu am realizat un review, trebuie sa iau putina atitudine in privita asta, azi vreau sa iti vorbesc despre doua tratamente interesante pe care le incerc ce ceva vreme.

Inca dinainta pandemiei am decis sa renunt la unghiile cu gel…cred ca peste a nustiu cata oara, nu stiu cat ma va tine de data aceasta, dar totusi acum ca am gasit solutia, pot sa ma bucur de unghii frumoasa timp indelungat.

Pana sa plasez o comanda pe Notino foloseam ulei de ricin, la care nu renunt nici in ruptul capului pentru ca stiu deja ca are efect. Totusi azi vreau sa vorbim despre Eveline 8in1 si Eveline Argan elixir 8in1.

eveline argan elixir

Eveline Argan Elixir 8in1

Voi incepe sa iti vorbesc despre Eveline Argan Elixir 8in1 – are un miros super, dar totusi o pensula destul de ciudata, un pic cam tare daca ma intrebi pe mine. Totusi trebuie sa iti spun ca se aplica pe toata unghia si pe cuticula, ca trebuie sa il lasi pe unghii ca 30 de minute. Asta este o problema daca esti super activa, totusi poti sa-l aplici sa masezi degetele putin si apoi a revii la ceea ce faceai.

Mai exista posibilitatea de-al aplica seara, inainte de culcare si sa-l lasi sa actioneze. Eu una asa fac, il aplic in fiecare seara inainte de culcare si am observat imbunatatiri, nu stiu daca totusi are efect el singur sau impreuna cu Eveline 8in1 face cu adevarat minuni.

eveline 8in1

Cel de-al doilea produs este asa cum scrie si in titlul Eveline 8in1 – acel lac pe care toata lumea il lauda si pe buna dreptate. Acesta face cu adevarat minuni si il folosesc cu drag ori de cate ori unghiile mele au nevoie de suport.

Modul de aplicare: se aplica in primele trei zile cate un strat, apoi se sterg unghiile si se reia procedul, asta in primele 8 zile, apoi il poti aplica la nevoie, atunci cand iti faci unghiile.

Eu una sunt nevoita sa port manusi la munca si din acest motiv la dau cu acest tratament zilnic, pentru ca la varf mi se duce lacul de pe unghii, si chiar daca este transparent…nu imi place cum se vede,

Aceste produse m-au ajutat sa imi refac unghiile si recunosc ca imi place ca au efect, pe langa asta le recomand cu drag si pot spune ca nu sunt singurele produse marca Eveline care au efect.

Un comentariu la „Eveline Argan Elixir si Evelin 8in1 are grija de unghiile mele – review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *