Folosesc produse cu cheratina pentru parul meu

Bună draga mea, a trecut o vreme de când nu am mai vorbit de aceea azi vreau sa iti povestesc câteva lucruri despre un șampon și despre o masca de fata. Recunosc ca înainte de asta îți voi vorbi despre cheratina sau cum se mai scrie keratina, ce este, care este rolul ei și bineînțeles de ce am ales sa o folosesc produse cu astfel de ingrediente. Nu o mai lungesc…deci hai sa începem. 

Ce este cheratina

Este o proteina ce ajuta la protejarea parului, a unghiilor și a pielii. Vei găsi pe internet o mulțime de, definiții dar cea mai simpla este aceasta. De aceea eu îți spun simplu asa – proteina ce se afla în penele și coarnele unor animale. Specialiștii au găsit o modalitate de a fi folosita în șampoane și măști de par dar și alte produse menite sa iti ajute parul. 

Care este rolul cheratinei? 

După un tratament cu aceasta proteina vei observa ca parul devine mai mătăsos și mai ușor de pieptănat.

 Am observat și eu acest lucru și de aceea folosesc produse pe baza de cheratina pentru parul meu. În primul rand pentru ca am un par fragil și predispus la rupere. Asa ca de când am observat ca parul meu se piaptănă mai ușor am început sa cumpăr mai des șampoane cu aceasta proteina. 

Aceste doua produse au în componenta cheratina pentru par, de aceea aleg sa le folosesc de fiecare dacă când îmi fac baie, pentru ca îmi este mila de parul meu și ma deranjează când îl vad pe perie. Am observat ca nu se mai rupe asa de ușor, din cauza faptul ca este mai ușor de pieptănat, același lucru l-am observat și la fetita mea, și ea are parul lung și periatul este un chin pentru ea, am schimbat atât peria cât și șamponul și am scăpat astfel de circul pe care-l aveam când se peria.

Keratin Classic Smooth este ceea ce parul meu are nevoie și de aceea aleg aceste produse și cu siguranță le voi recomanda și recumpara ori de câte ori am nevoie.

De la Notino mi-am luat pe lângă aceste doua șampoane și o masca de par una pe baza de acid hialuronic, am mai încerc produse care are în componenta acest ingredient și recunosc ca aceasta masca m-a cucerit.

Masca de la Garnier este una interesanta, deși nu este genul peel offci din aceea tip șervețel. Miroase genial și tenul rămâne fin și plăcut la atingere.

Produsele de la Notino m-au cucerit și pe lângă cele trei prezentate mai sus, comanda mea conține și celelalte produse prezentate în poza. Despre balsamul de rufe și despre restul produselor îți voi vorbii cât mai curând.

Un comentariu la „Folosesc produse cu cheratina pentru parul meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *