Marea carte de colorat 4-5 ani – o carte pentru fetita mea

Atunci cand am fost anuntati ca gradinita se suspenda am decis ca este timpul sa fac ceva in privinta asta. Este dificil sa tii o fetita de 5 ani ocupata, mai ales ca este intr-o perioada a vietii in care totul i se pare interesant.

As minti daca as spune ca Maya nu a fost afectata atunci cand a ramas acasa, in primul rand pentru ca i s-a stricat programul. De cand are totul timpul liber si nu mai are parte de activitatile pe care le facea la gradinita.

Pentru ca eu imi aleg de fiecare data carti de pe Libris.ro de data aceasta m-am gandit sa aleg si pentru Maya la fel, asfel am ales Marea carte de colorat 4-5 ani.

S-a bucurat enorma cand a ajuns, si eu la fel pentru ca nu sunt tocmai fan timpului petrecut pe tableta, mai ales o zi intreaga, asa ca pe viitor ii voi lua carti tot de pe Libris.ro.

Iti pot spune ca este o carte interesanta cu desene frumos realizate si care ii atrag atentia fetitei mele. Ceea ce imi place in mod special este faptul ca are cuprins si imagini potrivite tot anului.

Pentru ca Maya adora animalele, a inceput sa desene acel capitol din carte.

Este prima carte de colorat pe care o comand pentru Maya dar cu siguranta vazand gama variata de produse pentru copii, voi cumpara si alte carti, imi doresc sa aiba activitate in aceasta perioada, dar mai ales pentru ca nu vreau sa stea toata ziua cu gadgeturile in brate.

Pentru mine faptul ca fetitei mele ii place cartea inseamna foarte mult, imi place si faptul ca are imagini pentru fiecare perioada din an, si ca sunt foarte bine realizate. Pe langa asta are o foaie buna, de calitate care nu se scamoseaza daca tii prea mult mana pe ea.

In concluzie, ma bucur ca am ales Marea carte de colorat 4-5 ani, este o carte interesanta cu desene frumos realizate si care ii ocupa timpul fetitei mele. Mayei ii place sa deseneze si zi de zi isi alege noi pagini pe care sa le coloreaza dupa bunul plac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *