Ce produse folosesc pentru tenul meu?

Bună draga mea azi vreau sa vorbim spre ten, vreau sa te întreb cum îți  rasfeti tu tenul pe timp de vara pentru ca eu una deși atunci când este cald nu folosesc produse de make up dar asta nu înseamnă că nu aplic același procedeu pe care-l aplic seara de seara în orice alt sezon. 

Cândva îți spuneam ca eu nu folosesc crema de fata, în momentul în care am trecut pragul vârstei de 30 de ani am decis ca trebuie sa schimb acest aspect și sa folosesc regulat crema de fata dar și produse pentru curățarea tenului. 

Azi despre asta vreau sa vorbesc despre produse pentru tenul gras dar și spre apa micelara. 

Nu îmi place sa îmi simt tenul încărcat și de aceea de la Notino am ales doua produse pe baza de cărbune. Un produs este masca dea Garnier, mai exact Garnier Pure Active despre care am citit multe și pe care vreau să-l testez și o masca de fata pe care ți-o voi prezenta mai detaliat atunci când o voi testa.

Am decis sa realizez o rubrica cu astfel de produse, cu măști de fata pentru ca vreau sa încerc diferite produse. Recunosc ca mie îmi plac foarte mult cele peel off dar asta nu ma împiedică sa le testez si pe cele tip șervețel. 

Tot de la Notino mi-am luat pentru curățarea tenului apa micelara de la Avène

Am ales aceasta apa micelara gramaj mic pentru ca îmi este mult mai comod și pe lângă asta vara este perioada în care îmi curat tenul mai des, ca să nu mai vorbim de situația în care ne aflam. 

Aceasta apa termala Avène pe lângă faptul ca este spray este și varianta clasica și eu le-am achiziționat pe amândouă pentru ca ma înțeleg foarte bine cu acest brand și îmi place produsul în sine. 

Luna aceasta am ales produse special pentru ten pentru ca vara este sezonul în care praful este la el acasă și un ten încărcat și plin de microbi nu arata bine ca să nu mai vorbim de sănătate. 

Deși în fiecare seara în curat fata cu apa micelara și folosesc crema aleg sa am în geanta tot ceea ce am nevoie sa trec cu brio peste o zi caniculara. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *