Harta care ma duce la tine de J. P. Monninger – Recenzie

Bună draga mea, acum ceva vreme am început sa citesc :Harta care ma duce la tine de J. P. Monninger. O carte primita în urma unui blind date with a book, un schimb de cărți realizat pe facebook si pe care l-am menționat de fiecare data când am avut o astfel de carte.

Trebuie sa recunosc ca zace de ceva vreme în biblioteca dar acum ca i-a venit rândul a venit vreme în același timp sa iti prezint părerea mea despre ea și în același timp câteva întâmplări.

Înca de la început face cunoștință cu Heather, Amy și Constance, trei tinere ce tocmai au absolvit facultatea și au plănuit vacanta perfecta înainte de a porni la drum spre viata de adult responsabil. Totuși ele nu știu ca viata lor se va schimba și ca tot ceea ce cândva era important ajunge în plan secund.

Ajunse într-un tren spre Amsterdam, Heather il cunoaste pe Jack si astfel aventura incepe, desi intial sunt intr-o confruntare totul se termina frumos cand in gara ajung sa se sarute. Ajung sa isi petreaca o parte din vacanta impreuna, pana cand expresia „New York este o inchisoare” orasul in care Heather urma sa mearga dupa ce se va termina vacanta de vara, dupa ce aceasta va vizita fiecare loc stabilit inca de la inceput impreuna cu cele doua prietene.

Ajung oare sa se reintalneasca cei doi? Fiecare capitol este scris in asa fel incat totul se imbina perfect, este o carte ce ne duce in Italia, Paris, Bulgaria, New York, Elvetia, Praga, Cracovia, fiecare vizita este interesanta si este marcata de evenimente interesante.

Daca cele trei fete sunt plecate in vacanta si au ca plan sa viziteze diferite puncte de atractie deja cunoscute, Jack urmeaza un traseu facut de bunicul sau dupa terminarea razboiului, astfel incearca sa inteleaga prin ce a trecut bunicul acestuia in aceea perioada, ce la facut sa plece de acasa.

O carte interesanta, cu o actiune intriganta care un sfarsit diferit fata de ceea ce eu ma asteptam. Totusi este o carte pe care o recomand cu drag pentru ca este frumoasa si plina de pasaje interesante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *