Școală nopții de Deborah Harkness – Recenzie

Bună draga mea, acum ceva vreme îți povesteam părerea mea despre primul volum din seria Cartea Pierduta a vrajitoarelor de Deborah Harkness, o carte pe care am adorat-o și devorat-o. Azi voi vorbi despre continuarea acestei serii interesante. 

Pe Diana și Matthew ti-am prezent în prima recenzie dar îți pot aminti faptul ca Diana este descendenta din clanul Bishop un clan de vrăjitoare foarte vechi și Matthew este vampir. Încă din primul volum aflam ca exista un pact și ca nu au voie sa se amestece între ele speciile, deci știm deja ca Congregatia este pe urma celor doi care se iubesc și care încalcă astfel acest pact. 

Pentru ca Diana alege încă de la început să nu aibă legătură cu magia și pentru ca deși nu cunoaște acest aspect încă ii spun legate puterile de către părinții ei, totul se schimba când ajunge sa pună mana pe o carte de mult pierduta Ashmole 873, mai exact Cartea Pierduta a vrăjitoarealor o carte mult dorita de fiecare specie. 

Fiind căutați de membrii Congregatiei își dau seama ca sunt în siguranță în trecut, doar oare ce perioada va alege?

Desi puterile Dianei sunt puternice faptul ca nu le-a folosit timp îndelungat îmi da emoții și ma face sa ma întreb dacă ajung cu bine în anul pe care l-au ales. 

Ajunși cu bine totul se schimba și ajunge astfel soția lui Matthew dar înainte de asta îl întreba. 

” Vrei sa te căsătorești cu mine Matthew, având în vedere ca sunt o criminala, trebuia să-l întreb” 

Pe cine a omorât si care au fost motivele te las sa le descoperi singură. 

Cele doua cărți sunt speciale și modul în care scrie Deborah Harkness este unic. Fiecare descriere este atent realizata ca te ajuta sa intri în pielea personajului, sau pur și simplu te ajuta sa fii acolo în aceeași încăpere cu ei, iei parte la acțiune într-un mod indirect. 

Pe Libris.ro vei găsi cele doua volume și te sfătuiesc sa le citești, sunt bine realizate atenți documentate și pentru asta merita. 

Cele trei volume, da sunt trei volume, cele doua și Cartea Vieții le găsești pe site și trebuie sa facă partea din lista ta de dorințe. 

Am găsit la aceasta autoare aceea doza de fantasy care ma atrage, este genul de lectura ce te face sa uiți de ceas sau ca a doua zi ești nevoit sa te trezești devreme, pur și simplu ești alături de personajele principale pana la final. 

  Pe cine a omorât Diana și oare vor reuși sa se întoarcă în prezent? Aceste întrebări își au răspunsul în volumul trei – Cartea Vieții. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *