Tricouri de vara de la femmelux

Bună draga mea, înainte de a începe sa iti povestesc despre noile mele achiziții de la Femmelux trebuie sa te întreb cu ești? Ce planuri ai pentru aceasta vacanta chiar dacă cei drept după câte se aude la televizor îți este imposibil sa nu simti putina teama.

Sincer deși nu sunt tocmai genul de persoana care asculta știrile știu când trebuie sa trag linie și când trebuie sa aștept sa se liniștească apele, și nu cred ca voi merge în vacanta anul acesta. 

Îți spuneam cândva ca eu sunt fan tricouri ca le aleg în defavoarea altor articole vestimentare pentru ca este mai ușor de ales, mai ales dacă vorbim despre pantaloni unde mărimea este o problema și alegerea unei mărimi corespunzătoare. De aceea aleg sa merg la sigur pentru a evita ideea de a realiza poze în haine ce nu se așează pe mine și care apoi vor ocupa spațiu. 

Am început sa renunț la ideea ca la un moment dat voi slabi, în primul rand și dacă voi ajunge la aceasta performanta atunci îmi voi achiziționat haine noi, nu-i asa? 

Ultima comanda de la Femmelux este alcătuită din patru tricouri ( t-shirts) fiecare special în felul lui și interesant. Fiecare este realizat din materiale de calitate și de fiecare data când le port recunosc ca ma simt foarte bine în ele. 

Îmi plac tricouri ce îți lasă pielea sa respire și acestea sunt exact asa, realizate din bumbac și cu desene și mesaje interesante. 

Primul tricou este unul alb cu mesajul : In A World Where You Can Be Anything Be Kind, iti spun drept ca îl ador, este potrivit și pentru munca – la asta m am gândit când l am cumpărat dar îl pot purta și cu alta ocazie. 

Mi-am luat mărimea M/L dar cred ca mai potrivit era un XL dar asta nu ma împiedică sa il port cu drag. Mesajul mi se pare potrivit pentru era în care trăim. În prezent răutatea este cuvântul ce caracterizează populația și de aceea consider ca este un mesaj potrivit. 

Următorul tricou este tot un tricou alb cu mesajul Ooh La La este tot alb dar trebuie sa știi ca acesta este varianta oversize deci… Dacă decizi sa achiziționezi un astfel de tricou, trebuie sa te uiți foarte bine la mărime. 

Trebuie sa iti spun ca pe lângă tricouri pe site-ul celor de la Femmelux vei găsi și joggers, am găsit câteva modele interesante dar te voi lăsa să le descoperi singură. 

Un al articol vestimentar din comanda mea este un tricou pe care fetita mea l-ar purta dacă i ar venii. Este un tricou cu leopard print și ea este înnebunită după acest imprimeu. Este un tricou negru din bumbac și cu mesajul Femme la mode.  

 Îmi place foarte mult modelul și chiar dacă este negru îl port indiferent ca este cald sau frig afara, tocmai de aceea sunt fan tricouri și le aleg cu drag de fiecare data. 

Ultimul tricou este preferatul meu. Nu zic ca pe restul nu le ador, dar acesta are un material special este foarte moale la atingere ușor transparent și pur și simplu atunci când îl port ma simt foarte bine în el. 

Pe lângă aceste tricouri interesante poți găsi pe site și loungewear, produse interesante de calitate ce pur și simplu sunt potrivite pentru acest sezon. 

 În concluzie sunt mulțumită de produsele alese chiar dacă pozele nu sunt foarte reușit calitatea materialului primează mai ales în sezonul cald când pielea trebuie sa respire. 

Eu aleg produsele de la femmelux când vine vorba de articole vestimentare pentru ca aici am găsit de fiecare data produse interesante, produse ce se ridica la nivelul așteptărilor mele. De aceea de fiecare data voi recomanda și îți voi prezenta produsele achiziționate de pe site-ul lor. 

Vizionează și tu magazinul lor si spune-mi ce părere ai despre produsele lor. De asemena trebuie sa iti spun ca livrarea produselor se face destul de repede și ca pe site găsești și produse cu mărimi mari. Eu aleg acest magazin online pentru ca aici găsesc mereu haine pe mărimea mea și pentru ca de fiecare data când aleg ceva de pe site-ul lor știu ca am ales produse de calitate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *