Descopera universul cafelei adevarate cu ajutorul magazinului cafeaplus.ro

Atunci cand spui “cafea de calitate”, gandul te duce automat la magazinul cafeaplus.ro. Vorbim de un magazin ce iti ofera cele doua elemente esentiale in obtinerea unei cafele in adevaratul sens al cuvantului – cafeaua propriu-zisa si aparatul care o prepara.

Tipuri de cafea din oferta cafeaplus.ro

In cadrul magazinului regasesti 3 tipuri principale de cafele – cafea boabe, cafea ginseng si cafea instant.

Dintre toate acestea, cea care se afla in topul preferintelor este cafeaua boabe. Iar motivul este unul lesne de inteles. Nu-i asa ca te fascineaza si pe tine mirosul boabelor proaspat macinate? Parca ne amintese de anii trecuti, in care aveam acasa o rasnita cu ajutorul careia macinam cafeaua si uneori chiar stateam si o miroseam minute in sir. 

In oferta magazinului cafeaplus.ro regasesti diverse variante de cafea boabe, printre care: Mattina Barista, Mattina Clasic, Mattina Maestro, Tigro Caffe Allegro,Tigro Caffe Andante si Tigro Caffe Vivace. Fiecare dintre aceste cafele are gustul si aroma lor specifice. 

Cafeaua ginseng este si ea preferata de catre clientii magazinului amintit anterior. Aceasta este bogata in ginseng (caruia i se mai spune si remediul atotvindecator). Gustul cafelei este unul care te va cuceri de la prima inghititura – este asemanator celui pe care il are prajitura tiramisu. Pentru cei ce consuma diverse suplimente alimentare pe baza de ginseng, aceasta cafea poate veni in completarea beneficiilor pe care ginsengul le ofera.

Cafeaua instant este perfecta pentru cei activi, mereu in miscare, al caror timp este destul de limitat si nu reusesc sa se organizeze. Vorbim de o cafea sub forma granulata, produsa in Germania ce are o aroma deosebita si, in momentul in care este preparata, formeaza un strat gros de spuma de cafea.

Aparate de cafea si piese de schimb pentru acestea

Dupa cum am precizat mai sus, magazinul online cafeaplus.ro comercializeaza si o gama larga de aparate de cafea, perfecte pentru a prepara cafeaua mult dorita. Si aici regasesti categorii diverse de aparate precum: expresoare, automate noi, automate second hand, filtre profesionale si automate mixte. 

Proprietarii unor diverse spatii comerciale si nu numai pot achizitiona aparate de cafea de la cafeaplus.ro, beneficiind de multitudinea de avantaje care deriva din acest lucru. 

Pe langa aparatele de cafea, in cadul magazinului sunt comercializate si piese de schimb pentru acestea. Piese de schimb pentru aparatele Saeco Philips, Necta, Zanussi, Delonghi, Expobar, Bianchi si Rhea Vendors sunt cele regasite pe site-ul oficial.

Acceseaza cafeaplus.ro si descopera toate produsele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *