Istoria anvelopelor Continental

Anvelopele sunt o componentă esențială a mașinii și legătura dintre carosabil și drum; anvelopele Continental, așa cum sunt și Continental 185/65R15 88T CONTI ECO CONTACT 5 – Vara, sunt studiate, având experiență și o echipă dedicată de cercetători care studiază pentru ca anvelopele Continental să ofere siguranță, performanță și confort. Compania este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața anvelopelor pentru autoturisme și camioane ușoare din Europa.

            Pe lângă anvelope, Continental reprezintă un furnizor pentru diverse alte componente ale mașinii, precum sistemele de frânare, componente pentru șasiu și viraje și siteme electronice; numărul de angajați de la nivel mondial este peste 200 de mii, compania fiind prezentă în 550 de locații. Compania are ca motiv pasiunea pentru autoturisme iar scopul acesteia este să confere siguranță, ușurință și accesibilitate celor care iau decizia achiziționării de anvelope.

            Există mai multe mărci pe care le produce Continental, aume Semperit, Viking, General Tire, Baum și Uniroyal, Mabor, Sportiva și Matador, Continental fiiund brandul premium.

            Fabrica a fort fondată în 1871, la Hanovra, în Germania, o fabrică performantă, cu diverse realizări, cum ar fi inventarea primei benzi de rulare a anvelopelor produse, producerea primei anvelope fără tuburi și prima mașină fără șofer din lume; de asmenea, cea mai rapidă anvelopă din lume și prima ecologică și multe alte realizări are Continentalul.

            Atunci când ne referim la performanța anvelopelor ne referim nu doar la performanțele acestora, la cât de manevrabilă este mașina cu aceste anvelope, dar și la capacitatea acestora de a frâna, ceea ce presupune o siguranță suplimentară a pasagerilor.

            Preocuparea principală a companiei Continentl este să optimizeze permanent produsele sale, să maximizeze toate calitățile acestor anvelope, să creeze un produs sigur și rezistent.

            Sistemu de testare al anvelopelor este automatizat complet iar testele efectuate sunt realizare atât pe suprafețe uscate cât și umede; permanent se realizează teste pentru a se cofirma siguranța și performanța anvelopelor iar aceste se reflectă și prin premiile pe care Continental le obține pentru performanța și siguranța pe care le oferă anvelopele sale; înainte de a fi pusă la vânzare, produsele Continental sunt supuse unei sumedenii de testări în orice condiții pentru a se confirma calitatea acestora și abia atunci aceste sunt aprobate și puse pe piață.

            Brandul Continental este, deci un brand de încredere, dar și un brand care te ajută să pui în valoare performanțele mașinii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.