Modele de bijuterii pe care trebuie să le ai

            Orice femeia trebuie să își accesorizeze ținuta cu o bijuterie deoarece acesta este un mode de a-și exprima personalitatea și stilul; vom prezenta mai jos câteva dintre bijuteriile care nu ar trebui să lipsească niciunei din cutia de bijuterii.

            Cerceii cu șurub și diamant sunt o bijuterie care nu ar trebui să lipsească niciunei femei deoarece se potrivesc în orice împrejurare și în orice moment al zilei, fie că ești la serviciu, la o petrecere deosebita sau pur și simplu iei copilul de la școală. Aceștia sunt simpli, ușor de asortat, iar datorită diamantului, dau o notă de distincție persoanei care îi poartă.

            O altă piesă care se recomandă a se afla printre bijuteriile obligtorii este pandantivul cu diamnte care se potrivește oricărei ținute deoarece diamantele o completează perfect. Acest pandantiv poate fi purtat și ziua și noapte, dă și senzația de eleganță pe care o doriți pentru un eveniment special.

            O brățară dintr-un metal prețios simplă este un accesoriu care se potrivește oricând nu doar cu ținuta, ci și cu alte accesorii.

            Cerceii în formă de cerc cu diametru de 1, 2 centimetri se potrivesc cu blugi sau chiar cu o rochie elegantă, mai ales dacă aceștia au și diamante încorporate.

            Inele tip stivă, adică câteva inele așezare pe același deget, inele identice, eventual din materiale diferite reprezintă un accesoriu modern, care nu se demodează și care care pot reprezenta diverse evenimente din viața dumneavoastră.

            Așa cum se pot stivui inelele, se pot stivui și lănțișoarele, în sensul că puteți purta un lanț mai lung, alături de unul mai scurt, acestea putând fi realizate din materiale diferite.

            Brățările care nu își schimbă forma, așa cum sunt cele din aur cu formă fixă pot fi asortate foarte bine atât cu îmbrăcăminte casual cât și cu ținută elegantă.

            Colierul de perle poate fi purtat la orice vârstă, eleganța fiind cuvântul care îl definește, chiar dacă este purtat la ținută casual sau la petrecere selectă, iar dacă este purtată cu little black dress, atunci ies în evidență de minune.

            Inelul de cocktail este un accesoriu care atrage atenția oricând, așa cum este inelul de logodna ATCOM Lux safir cu diamante VICENTIU aur alb,putând fi purtat nu doar noaptea, ci și ziua la o ținută casual, fiind de o calitate excelntă.

            Cerceii simpli cu închidere de tip cheiță reprezintă un accesoriu care ne arată elegante fără să facem un efort foarte mare, doar prin simpla lor purtare. Prin urmare daca doresti sa ai accesorii de calitate nu trebuie decat sa alegi bijuteriile de la atcom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.