Produsele Avon sunt prezente mereu în viata mea

Bună draga mea, a trecut ceva vreme de când am făcut cunoștință cu produsele marca Avon. Le știu încă din copilărie sau ceva de genu acesta, în perioada în care Treselle era parfumul pe care mama mea îl folosea zi de zi.
Deși am renunțat la parfumurile de la aceasta marca nu pot sa nu folosesc cu drag la fiecare baie gelurile de dus și spumantele de baie. Trebuie sa iti spun ca și fetita mea este incantata de aceste spumante de baie. Mai ales de când l-a descoperit pe cel ce face apa albastra.Daca în copilărie parfumul Treselle făcea furori acum totul s-a schimbat și gama variata de produse te face sa revii cu drag la rasfoitul arhicunoscutului catalog/broșură Avon. A trecut ceva vreme de când nu am mai pus mana pe o astfel de broșură dar asta din simplul motiv ca pe Notino găsești produsele marca Avon la preturi și promoții interesante.
De aici mi-am achiziționat recent un spumant de baie Goodnight Sweetheart este cel menționat mai sus, cel care colorează apa în albastru, sau cu alte cuvinte preferatul fetitei mele.


Pe lângă acest spumant de baie am mai comandat și un ulei de corp și pentru masaj, radiant cu sclipici, Planet Spa Radiant Gold, acela fiind special pentru mine…si eu merit puțin răsfăț nu-i asa?
Imi pare rău că nu îți pot arata cât de frumos miroase dar îți pot arata ce sclipici fin are și cât de frumos rămâne pielea apoi.
Îți spun drept ca este prima data când comand acest gen de ulei dar cu siguranță va ajunge în topul produselor preferate și se va afla și cu alta ocazie în coșul meu de cumpărături.


Avon este un brand ce și-a creat un obicei din a realiza produse ce pur și simplu te surprind. Pe lângă spumante și geluri de dus am avut ocazia de-a lungul timpului sa încerc oje, farduri și parfumuri de la ei. De asemenea au ceasuri durabile pe care le pot cu drag zi de zi.
Indiferent de ocazie aleg cu drag sa răsfoiesc si sa comand produse marca Avon fiind deja obișnuită cu calitatea acestora și cu mirosul care îmi îmbie fiecare baie mai ales dacă aleg sa ma răsfăț cu un spumant sau cu o loțiune de corp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *