Renovarile sunt mai usoare cu usile si parchetul de la Special Doors

Te gandesti sa renovezi? Atunci neaparat trebuie sa ai in vedere usile de interior, cea de la intrare si parchetul. Si, pentru ca totul sa fie mai simplu pentru tine, le poti achizitiona din acelasi loc – magazinul online Special Doors.

Vorbim de un magazin cunoscut pe aceasta nisa, care de-a lungul timpului a oferit clientilor sai produse de calitate inalta si servicii de top. In acest fel, Special Doors s-a facut remarcat printre celelalte magazine de acest gen, ocupand chiar un loc fruntas in topul preferintelor clientilor din Romania.

Calitatea produselor comercializate se vede in primul rand in rezistenta pe care acestea o au in timp, dar si in modelele variate cu design-uri care mai de care mai deosebite. 

Descopera oferta de usi de interior si de exterior de la Special Doors

Accesand site-ul oficial al magazinului, vei regasi o oferta variata de modele de usi metalice intrare si usi interior

Special Doors iti recomanda sa optezi pentru o usa de intrare metalica, iar motivele sunt lesne de inteles. Aceasta are o rezistenta sporita la schimbarile de temperatura si la incidentele ce pot surveni. Nu isi schimba forma sau culoarea in timp, avand posibilitatea de a o folosi multi ani. De asemenea, vei avea parte de izolarea fonica si termica dorita. 

In ceea ce priveste usile de interior, poti opta pentru cele din sticla sau din mdf. Inovatia este reprezentata de usile din sticla cu diverse imagini imprimate pe aceasta. Sunt extrem de rezistente, in ciuda materialului din care sunt confectionate si asta tocmai pentru ca sticla are o grosime de 8 mm. Ai de ales intre diverse imprimeuri pe cel ce se potriveste mai bine stilului de decor pe care il ai in locuinta.

Daca ai ales deja usile, urmeaza parchetul laminat!

Asadar, urmatorul pas este si el unul important. Si in aceasta privinta, oferta Special Doors este extrem de diversificata, avand la dispozitie modele diverse de parchet laminat

Vorbim in primul rand de grosimi diferite ale acestuia. Poti opta pentru parchet laminat de 8 mm, 10 mm sau 12 mm, in functie de preferinte, dar si de necesitati. Mare atentie! Ia in considerare spatiul pe care il ai disponibil sub tocul usii atunci cand alegi grosimea parchetului, nu alege unul prea gros daca nu dispui de spatiul necesar. Bineinteles, cel de 12 mm este mai rezistent, dar alege-l numai daca se incadreaza.

De asemenea, diversitatea este prezenta si la capitolul culori. Poti alege un parchet laminat in nuante deschise si pana la cele inchise, cele ce imita culoarea lemnului si lista poate continua in acest sens. Descopera catalogul de produse puse la dispozitie de catre magazinul online Special Doors, accesand site-ul oficial https://www.specialdoors.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.